Giriş Kayıt
Juliette Cummins

Juliette Cummins (53)


Oyuncu

Juliette Marie Cummins, 04 Mayıs 1964 Long Beach, California, ABD doğumlu oyuncu. 13. Cuma: Yeni Bir Başlangıç (1985) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Juliette Marie Cummins
Doğum Tarihi: 04 Mayıs 1964
Doğum Yeri: Long Beach, California, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 49 Belgesel Çeşitli 8.4 485
1991 27 Korku Oyuncu    
1988 24 Korku Oyuncu 4.5 143

Pijama Partisi Katliamı 2
1987 23 Komedi Oyuncu 4.5 2,892

Sapık 3
1986 22 Korku Oyuncu 5.3 9,729

13. Cuma: Yeni Bir Başlangıç
1985 21 Korku Oyuncu 4.8 25,607

Cezaları Ölümdü
1984 20 Suç Oyuncu 6.3 134
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017