Giriş Kayıt
Juliette Cummins

Juliette Cummins (54)


Oyuncu

Juliette Marie Cummins, 04 Mayıs 1964 Long Beach, California, ABD doğumlu oyuncu. 13. Cuma: Yeni Bir Başlangıç (1985) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Juliette Marie Cummins
Doğum Tarihi: 04 Mayıs 1964
Doğum Yeri: Long Beach, California, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 49 Belgesel Çeşitli 8.4 485
1991 27 Korku Oyuncu    
1988 24 Korku Oyuncu 4.5 143

Pijama Partisi Katliamı 2
1987 23 Komedi Oyuncu 4.5 2,892

Sapık 3
1986 22 Korku Oyuncu 5.3 10,526

13. Cuma: Yeni Bir Başlangıç
1985 21 Korku Oyuncu 4.8 26,836

Cezaları Ölümdü
1984 20 Suç Oyuncu 6.3 134
Film Altyazıları
Rampage (15,796) Ready Player One (11,145) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,792) The Cured (1,525) Blockers (1,346) Den 12. mann (740) Set It Up (560) Black Panther (557) Journey's End (483)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,343) 12 Monkeys (3,050) Into the Badlands (2,793) La casa de papel (2,331) The 100 (2,121) Legion (1,483) The Crossing (1,152) Fear the Walking Dead (1,149) The Expanse (1,096) Vikings (1,031)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018