Giriş Kayıt
Zara Cully

Zara Cully (86)


Oyuncu

Zara Frances Cully, 26 Ocak 1892 Worcester, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu. The Jeffersons (1975) yapımıyla biliniyor.28 Şubat 1978 tarihinde (86 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Zara Frances Cully
Doğum Tarihi: 26 Ocak 1892
Ölüm Tarihi: 28 Şubat 1978
Doğum Yeri: Worcester, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Zara Cully Brown
Burcu: Kova
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 Komedi Oyuncu 7.5 5,983
1974 82 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,076
1971 79 Dram Oyuncu 6.6 412
1971 Komedi Oyuncu 8.3 11,916
1970 78 Dram Oyuncu 7.0 486
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,372
Film Altyazıları
Rampage (13,324) Ready Player One (8,016) Blockers (1,961) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,478) The Cured (736) Future World (647) Den 12. mann (630) Black Panther (527) Red Sparrow (375)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,560) The 100 (2,873) La casa de papel (2,201) The Expanse (2,190) 12 Monkeys (2,142) The Crossing (1,940) Into the Badlands (1,716) Vikings (1,144) Legion (1,125) Supernatural (1,021)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018