Giriş Kayıt
Zara Cully

Zara Cully (86)


Oyuncu

Zara Frances Cully, 26 Ocak 1892 Worcester, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu. The Jeffersons (1975) yapımıyla biliniyor.28 Şubat 1978 tarihinde (86 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Zara Frances Cully
Doğum Tarihi: 26 Ocak 1892
Ölüm Tarihi: 28 Şubat 1978
Doğum Yeri: Worcester, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Zara Cully Brown
Burcu: Kova
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 Komedi Oyuncu 7.5 5,899
1974 82 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,076
1971 79 Dram Oyuncu 6.6 412
1971 Komedi Oyuncu 8.3 11,816
1970 78 Dram Oyuncu 7.0 486
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,309
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,871) Hostiles (2,932) Den of Thieves (2,892) Maze Runner: The Death Cure (2,375) 12 Strong (2,257) Wildling (1,811) Peter Rabbit (1,154) The Commuter (1,118) Submergence (1,080) Winchester (1,041)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,248) The Terror (3,674) The Flash (3,076) Legion (2,955) Supernatural (2,391) The Crossing (2,380) The Expanse (1,518) Vikings (1,499) The Big Bang Theory (1,339) Fear the Walking Dead (1,081)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018