Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Desmond Cullum-Jones

Desmond Cullum-Jones (77)


Oyuncu, Yapımcı

Desmond Cullum-Jones, 01 Aralık 1924 Seattle, Washington, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Freak Out (2004) yapımıyla biliniyor.06 Haziran 2002 tarihinde (77 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Aralık 1924
Ölüm Tarihi: 06 Haziran 2002
Doğum Yeri: Seattle, Washington, ABD
Diğer Bir İsmi: Desmond Cullen-Jones | Desmond Cullum Jones
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.3 548
1995 71 Komedi Oyuncu 4.5 163
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,014
1975 51 Müzikal Oyuncu 6.6 47
1971 47 Komedi Oyuncu 6.9 2,137
1968 44 Suç Oyuncu 5.2 76
1968 Komedi Oyuncu 8.1 4,029
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017