Giriş Kayıt
Frances Cuka

Frances Cuka (80)


Oyuncu

Frances Cuka, 21 Ağustos 1936 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Friday Night Dinner (2011), (2003) Havuz (2003), (1970) Paragöz (1970), (1997) Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ağustos 1936
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
Boyu: 1.59 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aya Yakın
2014 78 Komedi Oyuncu 7.1 2,987
2011 Komedi Oyuncu 8.0 5,425
2005 69 Suç Oyuncu 6.9 26,310

Havuz
2003 67 Dram Oyuncu 6.8 35,875
2000 Dram Oyuncu 5.2 751
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,113

Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı
1997 61 Fantastik Oyuncu 6.3 8,196
1997 Suç Oyuncu 7.6 422

Kara Güneş Dağları
1990 54 Macera Oyuncu 7.3 2,795
1988 52 Dram Oyuncu    
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,766
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,044
1980 Dram Oyuncu 7.9 830

Ormandaki Göz
1980 44 Korku Oyuncu 6.5 4,035
1979 43 Dram Oyuncu    

Paragöz
1970 34 Dram Oyuncu 7.5 6,917
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,305) Assassin's Creed (5,568) Passengers (4,284) Doctor Strange (3,898) Allied (2,762) Split (2,488) Arrival (2,288) xXx: Return of Xander Cage (2,261) Forushande (2,057) Moana (1,785)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,966) Taboo (4,357) Arrow (3,995) Legion (3,766) Vikings (3,588) Blindspot (3,046) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,012) Suits (2,722) Black Sails (2,715) Legends of Tomorrow (2,091)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017