Giriş Kayıt
Frances Cuka

Frances Cuka (81)


Oyuncu

Frances Cuka, 21 Ağustos 1936 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Friday Night Dinner (2011), (2003) Havuz (2003), (1970) Paragöz (1970), (1997) Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ağustos 1936
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
Boyu: 1.59 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aya Yakın
2014 78 Komedi Oyuncu 7.1 2,987
2011 Komedi Oyuncu 8.0 6,052
2005 69 Suç Oyuncu 6.9 27,305

Havuz
2003 67 Dram Oyuncu 6.8 37,227
2000 Dram Oyuncu 5.2 796
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,240

Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı
1997 61 Fantastik Oyuncu 6.3 8,196
1997 Suç Oyuncu 7.6 500

Kara Güneş Dağları
1990 54 Macera Oyuncu 7.3 2,795
1988 Dram Oyuncu 6.9 365
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,933
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,200
1980 Dram Oyuncu 7.9 830

Ormandaki Göz
1980 44 Korku Oyuncu 6.4 4,470
1979 43 Dram Oyuncu    

Paragöz
1970 34 Dram Oyuncu 7.5 7,176
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,977) Stronger (4,643) Dunkirk (3,435) Flatliners (2,674) Loving Vincent (2,066) American Made (1,888) The Foreigner (1,871) It (1,737) Kingsman: The Golden Circle (1,666) Mother! (1,528)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,592) Mr. Robot (7,279) Shameless (5,889) Game of Thrones (3,650) Manhunt: Unabomber (3,012) Peaky Blinders (2,978) Designated Survivor (1,635) The Big Bang Theory (1,515) Lucifer (1,478) Supernatural (1,308)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017