Giriş Kayıt
Frances Cuka

Frances Cuka (81)


Oyuncu

Frances Cuka, 21 Ağustos 1936 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Friday Night Dinner (2011), (2003) Havuz (2003), (1997) Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı (1997), (1970) Paragöz (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ağustos 1936
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
Boyu: 1.59 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aya Yakın
2014 78 Komedi Oyuncu 7.1 2,987
2011 Komedi Oyuncu 8.0 6,731
2005 69 Suç Oyuncu 6.9 27,931

Havuz
2003 67 Dram Oyuncu 6.8 37,947
2000 Dram Oyuncu 5.1 858
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,359

Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı
1997 61 Fantastik Oyuncu 6.3 8,858
1997 Suç Oyuncu 7.6 500

Kara Güneş Dağları
1990 54 Macera Oyuncu 7.3 2,795
1988 Dram Oyuncu 6.9 365
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,046
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,289
1980 Dram Oyuncu 7.9 830

Ormandaki Göz
1980 44 Korku Oyuncu 6.4 4,470
1979 43 Dram Oyuncu    

Paragöz
1970 34 Dram Oyuncu 7.5 7,176
Dizi Altyazıları
Westworld (7,036) La casa de papel (3,929) The 100 (2,910) The Expanse (2,809) The Flash (2,694) Supernatural (2,006) Legion (1,893) The Big Bang Theory (1,682) Krypton (1,598) Vikings (1,545)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018