Giriş Kayıt
Patricia Cuccia

Patricia Cuccia


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

Patricia Cuccia, set dekoratörü, sanat bölümü. Brokeback Dağı (2005), Kötü Kızlar (2004), Anne (2013), Zaman Yolcusunun Karısı (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Set Dekoratörü    
2015 Biyografi Set Dekoratörü 6.0 5,837

Hayaletin İntikamı
2015 Korku Set Dekoratörü 5.2 12,088
2013 Dram Set Dekoratörü 5.7 2,499

Anne
2013 Korku Set Dekoratörü 6.2 147,979
2013 Kısa Metraj Set Dekoratörü 7.0 21

Can Ateşi
2012 Suç Set Dekoratörü 6.2 1,591
2011 Aksiyon Set Dekoratörü 7.2 78,917
2010 Biyografi Set Dekoratörü 6.2 15,244

Zaman Yolcusunun Karısı
2009 Dram Set Dekoratörü 7.1 123,864

Beni Orada Arama
2007 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 50,891
2007 Komedi Set Dekoratörü    

Konuş Benimle
2007 Biyografi Set Dekoratörü 7.4 8,581

Brokeback Dağı
2005 Dram Set Dekoratörü 7.7 278,708
2004 Gizem Set Dekoratörü    

Kötü Kızlar
2004 Komedi Set Dekoratörü 7.0 273,223

Kabus
2003 Dram Set Dekoratörü 4.9 19,175
2003 Komedi Set Dekoratörü 5.7 737
2002 Dram Set Dekoratörü 6.6 8,917
2000 Komedi Set Dekoratörü 5.3 24,089

Son Gece
1998 Komedi Set Dekoratörü 7.3 8,247

Başka Bir Dünya
1997 Dram Set Dekoratörü 7.7 28,320
Film Altyazıları
The Foreigner (7,305) The Mountain Between Us (5,188) Flatliners (4,825) Stronger (3,433) Beyond Skyline (3,252) Dunkirk (3,215) American Made (2,167) Kingsman: The Golden Circle (1,949) It (1,669) Victoria & Abdul (1,428)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,200) Mr. Robot (6,450) Game of Thrones (3,401) Shameless (2,839) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,638) Peaky Blinders (2,179) The Big Bang Theory (1,914) Manhunt: Unabomber (1,902) Stranger Things (1,311) Lucifer (1,299)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017