Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Patricia Cuccia

Patricia Cuccia


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

Patricia Cuccia, set dekoratörü, sanat bölümü. Brokeback Dağı (2005), Kötü Kızlar (2004), Anne (2013), Zaman Yolcusunun Karısı (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Set Dekoratörü    
2015 Biyografi Set Dekoratörü 6.1 4,845

Hayaletin İntikamı
2015 Korku Set Dekoratörü 5.2 10,774
2013 Dram Set Dekoratörü 5.7 2,499

Anne
2013 Korku Set Dekoratörü 6.2 139,492
2013 Kısa Metraj Set Dekoratörü 7.0 21

Can Ateşi
2012 Suç Set Dekoratörü 6.1 1,502
2011 Aksiyon Set Dekoratörü 7.2 76,071
2010 Biyografi Set Dekoratörü 6.2 14,895

Zaman Yolcusunun Karısı
2009 Dram Set Dekoratörü 7.1 118,375

Beni Orada Arama
2007 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 49,255
2007 Komedi Set Dekoratörü    

Konuş Benimle
2007 Biyografi Set Dekoratörü 7.4 8,503

Brokeback Dağı
2005 Dram Set Dekoratörü 7.7 266,304
2004 Gizem Set Dekoratörü    

Kötü Kızlar
2004 Komedi Set Dekoratörü 7.0 255,351

Kabus
2003 Dram Set Dekoratörü 4.9 18,432
2003 Komedi Set Dekoratörü 5.7 737
2002 Dram Set Dekoratörü 6.6 8,917
2000 Komedi Set Dekoratörü 5.3 23,435

Son Gece
1998 Komedi Set Dekoratörü 7.3 8,247

Başka Bir Dünya
1997 Dram Set Dekoratörü 7.7 27,024
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017