Giriş Kayıt
John B. Crye

John B. Crye


Oyuncu, Yapımcı

John B. Crye, oyuncu, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: John Crye
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Gerilim Yapımcı 5.5 10
2011 Komedi Yapımcı 5.8 604
2009 Macera Oyuncu 6.6 7,231

Prestij
2006 Dram Oyuncu 8.5 906,475
2005 Komedi 6.3 5,506
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,200

Akıl Defteri
2000 Gizem Çeşitli 8.5 898,490
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017