Giriş Kayıt
John B. Crye

John B. Crye


Oyuncu, Yapımcı

John B. Crye, oyuncu, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: John Crye
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Gerilim Yapımcı 5.5 10
2011 Komedi Yapımcı 5.8 604
2009 Macera Oyuncu 6.6 7,231

Prestij
2006 Dram Oyuncu 8.5 987,874
2005 Komedi 6.3 5,506
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,342

Akıl Defteri
2000 Gizem Çeşitli 8.5 967,386
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,984) Den of Thieves (2,565) Hostiles (2,544) 12 Strong (2,449) Maze Runner: The Death Cure (2,162) Winchester (1,621) Submergence (1,413) Peter Rabbit (1,402) The Commuter (1,066) Wildling (902)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,854) The Flash (3,349) Supernatural (3,326) The Terror (3,020) Legion (2,901) The Crossing (1,854) The Expanse (1,792) The Big Bang Theory (1,625) Arrow (1,340) Gotham (1,208)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018