Giriş Kayıt
Gregory Cruz

Gregory Cruz


Oyuncu

Gregory Cruz, oyuncu. Saving Grace (2007), (2016) İki Eli Kanda (2016), (2004) Nehir Macerası (2004), (1998) Zoraki Kahramanlar (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gregory N. Cruz | Gregory Norman Cruz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,458

İki Eli Kanda
2016 Suç Oyuncu 7.6 127,447
2015 Aksiyon Oyuncu 4.0 944
2013 Komedi Oyuncu 7.9 984
2012 Dram Oyuncu 5.4 196
2011 Dram Oyuncu 7.6 4,565
2009 Komedi Oyuncu 5.2 492
2007 Dram Oyuncu 7.6 4,013

Nehir Macerası
2004 Macera Oyuncu 5.9 39,047

Zoraki Kahramanlar
1998 Macera Oyuncu 5.8 13,341

Duman İşaretleri
1998 Komedi Çeşitli 7.2 8,285

Jaguar
1996 Macera Oyuncu 5.9 3,005
1995 Western Oyuncu    
1993 Dram Oyuncu 6.7 8,039

Kobra
1986 Aksiyon Oyuncu 5.7 54,415

Yaralı Yüz
1983 Suç Oyuncu 8.3 586,489
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,403) Rick and Morty (4,224) The Defenders (3,272) The Strain (2,925) Suits (1,857) Mr. Mercedes (1,290) The Sinner (1,110) Fargo (1,063) The Last Ship (1,000) Breaking Bad (958)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017