Giriş Kayıt
Hal Cruttenden

Hal Cruttenden


Oyuncu

Hal Cruttenden, oyuncu. It's Hal Out There (2009) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Belgesel Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 7.8 388
2002 Macera Oyuncu    
1997 Dram Oyuncu 6.9 2,923
1990 Komedi Oyuncu 8.1 3,184
Dizi Altyazıları
The Flash (5,665) Black Sails (4,558) Into the Badlands (4,034) Iron Fist (2,811) Vikings (1,947) Legion (1,745) Game of Thrones (1,509) Arrow (1,460) The 100 (1,409) Billions (1,384)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017