Giriş Kayıt
William Cruse

William Cruse


Sanat Yönetmeni, Görsel Efekt, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

William Cruse, sanat yönetmeni, görsel efekt, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Yeşil Yol (1999), Kızıl Ekim (1990), Bitirim İkili 2 (2001), Açık Tehlike (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bill Cruse
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vadideki Işık
2007 Dram Yapım Tasarımcısı
Sanat Bölümü
   
2006 Dram Yapım Tasarımcısı    

Başkaldırış
2003 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.0 37,191

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 167,687

Vur Emri
2000 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 38,688

Yeşil Yol
1999 Suç Sanat Yönetmeni 8.5 848,025

Cani Ruh
1998 Suç Sanat Yönetmeni 7.0 61,439
1997 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.4 60,927

Kritik Karar
1996 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 42,367

Ah Paris
1995 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 9,531

Açık Tehlike
1994 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.9 72,628

Şeker Adamın Laneti
1992 Korku Görsel Efekt 6.6 52,841

Temel İçgüdü
1992 Dram Görsel Efekt 6.9 140,465

Balıkçı Kral
1991 Komedi Görsel Efekt 7.6 66,229
1991 Korku Görsel Efekt 6.5 1,065

Kızıl Ekim
1990 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.6 149,416

Savaş ve Anılar
1988 Dram Sanat Yönetmeni    

Suikast
1987 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.0 2,079
1986 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.9 3,325
1985 Komedi Sanat Bölümü    

Tepki
1984 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 23,764
1984 Komedi Görsel Efekt 6.9 26,734

A Takımı
1983 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.6 27,075

Karabasan
1982 Biyografi Görsel Efekt 6.6 11,337
1982 Fantastik Görsel Efekt 6.2 16,151
1982 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 97,720
1981 Müzikal Sanat Bölümü 6.5 4,016

Dehşet Sokağı
1979 Dram Görsel Efekt 6.2 28,904
1979 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 5,379

Yangın
1979 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 683
1978 Gerilim Sanat Yönetmeni 5.1 660
1977 Bilim-Kurgu Sanat Yönetmeni 5.2 3,751
1976 Macera Sanat Bölümü 5.8 24,218

Silahşör
1976 Dram Sanat Bölümü 7.7 17,948

Logan'ın Kaçışı
1976 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 41,965
1975 Western Sanat Bölümü 6.5 1,051

Yangın Kulesi
1974 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 31,574
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,764) Silence (1,861) Personal Shopper (1,628) Gold (1,559) Split (1,082) La La Land (1,056) Get Out (720) The Age of Shadows (711) The Great Wall (708) The Void (707)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,809) Supernatural (4,610) The Flash (4,463) Arrow (3,923) The Big Bang Theory (3,209) Better Call Saul (2,876) Gotham (1,527) Game of Thrones (1,481) Vikings (1,209) Into the Badlands (1,165)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017