Giriş Kayıt
William Cruse

William Cruse


Sanat Yönetmeni, Görsel Efekt, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

William Cruse, sanat yönetmeni, görsel efekt, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Yeşil Yol (1999), Kızıl Ekim (1990), Bitirim İkili 2 (2001), Açık Tehlike (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bill Cruse
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vadideki Işık
2007 Dram Yapım Tasarımcısı
Sanat Bölümü
   
2006 Dram Yapım Tasarımcısı    

Başkaldırış
2003 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.0 37,882

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 172,897

Vur Emri
2000 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 39,374

Yeşil Yol
1999 Suç Sanat Yönetmeni 8.5 890,999

Cani Ruh
1998 Suç Sanat Yönetmeni 7.0 63,543

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.4 62,916

Kritik Karar
1996 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 43,700

Ah Paris
1995 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 9,531

Açık Tehlike
1994 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.9 74,991

Şeker Adamın Laneti
1992 Korku Görsel Efekt 6.6 54,670

Temel İçgüdü
1992 Dram Görsel Efekt 6.9 145,051

Balıkçı Kral
1991 Komedi Görsel Efekt 7.6 68,324
1991 Korku Görsel Efekt 6.5 1,065

Kızıl Ekim
1990 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.6 153,638

Savaş ve Anılar
1988 Dram Sanat Yönetmeni    

Suikast
1987 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.0 2,079
1986 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.9 3,325
1985 Komedi Sanat Bölümü 6.8 1,155

Tepki
1984 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 24,799
1984 Komedi Görsel Efekt 6.9 27,957

A Takımı
1983 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.6 28,255

Karabasan
1982 Biyografi Görsel Efekt 6.6 12,122
1982 Fantastik Görsel Efekt 6.2 16,764
1982 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 100,039
1981 Müzikal Sanat Bölümü 6.5 4,016

Dehşet Sokağı
1979 Dram Görsel Efekt 6.2 30,012
1979 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 5,527

Yangın
1979 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 683
1978 Gerilim Sanat Yönetmeni 5.1 660
1977 Bilim-Kurgu Sanat Yönetmeni 5.2 4,012
1976 Macera Sanat Bölümü 5.8 25,244

Silahşör
1976 Dram Sanat Bölümü 7.7 18,154

Logan'ın Kaçışı
1976 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 43,540
1975 Western Sanat Bölümü 6.5 1,103

Yangın Kulesi
1974 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 32,760
Dizi Altyazıları
Vikings (9,977) Supernatural (4,284) Mr. Robot (4,250) Game of Thrones (3,799) The Big Bang Theory (3,473) Shameless (3,453) Gotham (3,192) Arrow (3,065) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,001) The Flash (2,089)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017