Giriş Kayıt
William Cruse

William Cruse


Sanat Yönetmeni, Görsel Efekt, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

William Cruse, sanat yönetmeni, görsel efekt, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Yeşil Yol (1999), Kızıl Ekim (1990), Bitirim İkili 2 (2001), Açık Tehlike (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bill Cruse
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vadideki Işık
2007 Dram Yapım Tasarımcısı
Sanat Bölümü
   
2006 Dram Yapım Tasarımcısı    

Başkaldırış
2003 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.0 36,908

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.6 166,037

Vur Emri
2000 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 38,492

Yeşil Yol
1999 Suç Sanat Yönetmeni 8.5 833,678

Cani Ruh
1998 Suç Sanat Yönetmeni 7.0 60,826
1997 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.4 60,259

Kritik Karar
1996 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 41,967

Ah Paris
1995 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 9,531

Açık Tehlike
1994 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.9 71,936

Şeker Adamın Laneti
1992 Korku Görsel Efekt 6.6 52,408

Temel İçgüdü
1992 Dram Görsel Efekt 6.9 138,949

Balıkçı Kral
1991 Komedi Görsel Efekt 7.6 65,419
1991 Korku Görsel Efekt 6.5 1,065

Kızıl Ekim
1990 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.6 148,088

Savaş ve Anılar
1988 Dram Sanat Yönetmeni    

Suikast
1987 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.0 2,079
1986 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.9 3,325
1985 Komedi Sanat Bölümü    

Tepki
1984 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 23,233
1984 Komedi Görsel Efekt 6.9 26,388

A Takımı
1983 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.6 26,713

Karabasan
1982 Biyografi Görsel Efekt 6.6 11,337
1982 Fantastik Görsel Efekt 6.2 15,995
1982 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 96,962
1982 Müzikal Sanat Bölümü 6.5 3,274

Dehşet Sokağı
1979 Dram Görsel Efekt 6.2 28,657
1979 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 5,379

Yangın
1979 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 683
1978 Gerilim Sanat Yönetmeni 5.1 660
1977 Bilim-Kurgu Sanat Yönetmeni 5.2 3,751
1976 Macera Sanat Bölümü 5.8 23,345

Silahşör
1976 Dram Sanat Bölümü 7.7 17,877

Logan'ın Kaçışı
1976 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 41,514
1975 Western Sanat Bölümü 6.5 1,051

Yangın Kulesi
1974 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 31,183
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,965) Passengers (9,150) Doctor Strange (5,546) Arrival (4,218) Fences (3,472) Assassin's Creed (3,370) Allied (3,184) Hacksaw Ridge (2,729) Moana (2,168) Forushande (1,761)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,297) Taboo (9,962) The 100 (9,300) Legion (8,918) The Big Bang Theory (6,667) Black Sails (6,648) Arrow (5,228) Vikings (4,176) The Flash (3,672) The Expanse (3,664)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017