Giriş Kayıt
Ashley Crow

Ashley Crow (56)


Oyuncu

Ashley Diane Crow, 25 Ağustos 1960 Birmingham, Alabama, ABD doğumlu oyuncu. Little Big League (1994), (2006) Kahramanlar (2006), (2011) Gizli Çember (2011), (1993) İyi Evlat (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ashley Diane Crow
Doğum Tarihi: 25 Ağustos 1960
Doğum Yeri: Birmingham, Alabama, ABD
Burcu: Başak
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 56 Korku Oyuncu 3.7 1,950
2015 55 Komedi Oyuncu 5.6 78

Pasta
2014 54 Dram Oyuncu 6.4 29,303

Gizli Çember
2011 Dram Oyuncu 7.4 40,407
2008 Belgesel Oyuncu 5.0 107

Kahramanlar
2006 Dram Oyuncu 7.7 207,391
2002 Dram Oyuncu 7.5 2,421

Azınlık Raporu
2002 42 Aksiyon Oyuncu 7.7 419,772

Gerçek Suç
1995 35 Suç Oyuncu    
1994 34 Komedi Oyuncu 6.0 8,072

İyi Evlat
1993 33 Dram Oyuncu 6.4 29,666
1991 31 Dram Oyuncu 6.3 89
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,510
Film Altyazıları
Gold (2,510) Get Out (1,659) Personal Shopper (1,553) Logan (1,422) Silence (1,300) The Age of Shadows (972) Split (919) La La Land (886) Rings (851) The Fate of the Furious (781)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,925) The Flash (4,367) Into the Badlands (3,169) Gotham (2,219) The Blacklist (1,777) Fargo (1,687) The Last Kingdom (1,406) Vikings (1,393) Game of Thrones (1,388) Billions (1,193)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017