Giriş Kayıt
Adam Croasdell

Adam Croasdell (37)


Oyuncu

Adam Croasdell, 09 Temmuz 1980 Zimbabwe doğumlu oyuncu. Prens ve Ben 3: Kraliyet Balayı (2008), Kurt Adam: İçimizdeki Canavar (2012), (2018) Batman Ninja (2018), (2013) Extraction (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1980
Doğum Yeri: Zimbabwe
Diğer Bir İsmi: Adam Crousdale
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Oyuncu 5.7 7,093
2016 36 Suç Oyuncu    

Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV
2016 36 Animasyon Oyuncu 6.8 17,202
2016 Aksiyon Oyuncu    
2013 33 Aksiyon Oyuncu 4.8 865
2013 Dram Oyuncu 7.5 36,894
2013 33 Biyografi Oyuncu 5.3 166
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 296

Kurt Adam: İçimizdeki Canavar
2012 32 Aksiyon Oyuncu 5.1 4,633
2012 Aksiyon Oyuncu    
2010 Aksiyon Oyuncu 6.9 872

Prens ve Ben 3: Kraliyet Balayı
2008 28 Komedi Oyuncu 4.2 1,554
2006 26 Aksiyon Oyuncu    

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Oyuncu 7.9 99,773

Tarzan Kayıp Şehir
1998 18 Aksiyon Oyuncu 3.9 1,803
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,622
Dizi Altyazıları
Westworld (12,295) La casa de papel (2,376) 12 Monkeys (2,061) Into the Badlands (1,782) Legion (1,736) The Expanse (1,497) Fear the Walking Dead (1,169) Colony (1,028) Vikings (1,002) Cloak & Dagger (859)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018