Giriş Kayıt
Norm Crosby

Norm Crosby (90)


Oyuncu

Norm Crosby, 15 Eylül 1927 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu. "The Comedy Shop" (1978) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Eylül 1927
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyükler 2
2013 86 Komedi Oyuncu 5.4 118,418

Puma Kulübü
2007 80 Komedi Oyuncu 4.2 3,117
2006 79 Komedi Oyuncu 4.2 4,350

8 Çılgın Gece
2002 75 Animasyon Oyuncu 5.3 19,147

Yıldız Komandosu
2000 Animasyon Oyuncu 6.7 1,687

Belalı Kardeşler
1995 68 Komedi Oyuncu 2.1 77
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 6,515
1971 Komedi Oyuncu    
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,418
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,089) Stronger (4,065) Dunkirk (3,039) Loving Vincent (1,892) American Made (1,620) It (1,586) Flatliners (1,578) Kingsman: The Golden Circle (1,448) Mother! (1,332) The Foreigner (749)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,002) Mr. Robot (6,596) Shameless (5,605) Game of Thrones (3,269) Manhunt: Unabomber (2,746) Peaky Blinders (2,659) Designated Survivor (1,483) Lucifer (1,333) The Big Bang Theory (1,272) Supernatural (1,167)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017