Giriş Kayıt
Mark R. Crookston

Mark R. Crookston


Sesler, Editör, Editör

Mark R. Crookston, sesler, editör, editör. The Hidden (1987), Millennium (1996), (1991) Darkwing Duck (1991), (1986) L.A. Law (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mark R. Crookstan | Mark Ridgely Crookston | Mark
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Dram Sesler 7.1 22
1996 Dram Sesler    
1996 Suç Sesler 8.1 8,345
1995 Fantastik Sesler 4.3 1,845
1995 Animasyon Sesler
Editör
   

Rocko'nun Modern Yaşamı
1993 Animasyon Editör
Editorial Department
8.0 15,540
1992 Animasyon Sesler 5.3 7,019
1991 Animasyon Sesler 7.7 11,176
1987 Animasyon Sesler    
1987 Aksiyon Sesler 7.0 14,020
1986 Dram Sesler 7.0 3,454
1985 Animasyon Editör    
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,334) Den of Thieves (3,085) Hostiles (2,905) 12 Strong (2,729) Maze Runner: The Death Cure (2,664) Winchester (2,076) Submergence (1,636) Peter Rabbit (1,575) The Commuter (1,281) Wildling (970)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,055) Supernatural (4,013) The Flash (3,653) The Terror (3,491) Legion (3,200) The Big Bang Theory (2,352) The Crossing (2,054) Gotham (1,997) The Expanse (1,960) Arrow (1,797)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018