Giriş Kayıt
Mark R. Crookston

Mark R. Crookston


Sesler, Editör, Editör

Mark R. Crookston, sesler, editör, editör. The Hidden (1987), Millennium (1996), (1986) L.A. Law (1986), (1995) Rumpelstiltskin (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mark R. Crookstan | Mark Ridgely Crookston | Mark
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Dram Sesler 7.1 22
1996 Dram Sesler    

Rocko'nun Modern Yaşamı
1996 Animasyon Editör
Editorial Department
   
1996 Suç Sesler 8.1 8,134
1995 Fantastik Sesler 4.3 1,845
1995 Animasyon Sesler    
1995 Animasyon Sesler
Editör
   
1992 Animasyon Sesler 5.3 7,019
1987 Animasyon Sesler    
1987 Aksiyon Sesler 7.0 13,185
1986 Dram Sesler 7.0 3,123
1985 Animasyon Editör    
Film Altyazıları
Kidnap (4,314) T2 Trainspotting (3,418) Beauty and the Beast (2,920) Contratiempo (1,521) The Fate of the Furious (1,464) Redivider (1,265) Dangal (1,138) The Boss Baby (1,030) The Great Wall (931) Get Out (815)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,905) Better Call Saul (5,759) The Flash (5,758) Twin Peaks (4,171) Lucifer (4,086) Into the Badlands (3,647) Supernatural (3,247) Gotham (2,951) 12 Monkeys (2,554) Fargo (2,488)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017