Giriş Kayıt
Mark R. Crookston

Mark R. Crookston


Sesler, Editör, Editör

Mark R. Crookston, sesler, editör, editör. The Hidden (1987), Millennium (1996), Space: Above and Beyond (1995), (1991) Darkwing Duck (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mark R. Crookstan | Mark Ridgely Crookston | Mark
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Dram Sesler 7.1 22
1996 Suç Sesler 8.1 8,345
1995 Fantastik Sesler 4.3 1,845
1995 Dram Sesler 7.7 6,763
1995 Animasyon Sesler
Editör
   

Rocko'nun Modern Yaşamı
1993 Animasyon Editör
Editorial Department
8.0 16,181
1992 Animasyon Sesler 5.3 7,019
1991 Animasyon Sesler 7.6 11,947
1987 Animasyon Sesler    
1987 Aksiyon Sesler 7.0 14,020
1986 Dram Sesler 7.0 3,517
1985 Animasyon Editör    
Film Altyazıları
Rampage (11,477) Ready Player One (8,595) Escape Plan 2: Hades (7,282) The Cured (1,889) Tomb Raider (1,806) Set It Up (961) Den 12. mann (838) Journey's End (767) Blockers (639) Black Panther (623)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,511) 12 Monkeys (2,885) La casa de papel (2,446) Into the Badlands (2,367) Legion (1,555) Fear the Walking Dead (1,380) The Expanse (1,237) Vikings (933) Colony (869) The Crossing (854)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018