Giriş Kayıt
Lynita Crofford

Lynita Crofford


Oyuncu

Lynita Crofford, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Lynita Crafford
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Düşmanı Korurken
2012 Aksiyon Oyuncu 6.8 174,070

Doğaüstü
2012 Dram Oyuncu 7.1 212,426

Güzellik
2011 Dram Oyuncu 6.2 1,374

Sel
2007 Aksiyon Oyuncu 4.8 5,290
2005 Aksiyon Oyuncu    
2005 Macera Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 7.5 907

Tahta Kamera
2003 Aile Oyuncu 7.2 464
2002 Suç Oyuncu 5.5 662
1989 Aksiyon Oyuncu 4.9 93
Film Altyazıları
Gold (2,668) Personal Shopper (1,852) Get Out (1,736) Logan (1,575) Silence (1,547) The Age of Shadows (1,042) Split (1,000) La La Land (966) The Fate of the Furious (945) Rings (906)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,366) The Flash (5,223) Into the Badlands (3,306) Gotham (2,455) Fargo (1,907) The Blacklist (1,866) Game of Thrones (1,592) Vikings (1,494) The Last Kingdom (1,462) Billions (1,308)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017