Giriş Kayıt
Lynita Crofford

Lynita Crofford


Oyuncu

Lynita Crofford, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Lynita Crafford
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Düşmanı Korurken
2012 Aksiyon Oyuncu 6.8 173,191

Doğaüstü
2012 Dram Oyuncu 7.1 211,457

Güzellik
2011 Dram Oyuncu 6.2 1,374

Sel
2007 Aksiyon Oyuncu 4.8 5,290
2005 Aksiyon Oyuncu    
2005 Macera Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 7.5 907

Tahta Kamera
2003 Aile Oyuncu 7.2 464
2002 Suç Oyuncu 5.5 662
1989 Aksiyon Oyuncu 4.9 93
Dizi Altyazıları
The Flash (6,956) Into the Badlands (3,375) Legion (2,658) Black Sails (2,395) Arrow (1,808) Vikings (1,793) Legends of Tomorrow (1,683) 24: Legacy (1,664) Iron Fist (1,598) Game of Thrones (1,432)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017