Giriş Kayıt
Lynita Crofford

Lynita Crofford


Oyuncu

Lynita Crofford, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Lynita Crafford
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Düşmanı Korurken
2012 Aksiyon Oyuncu 6.8 172,397

Doğaüstü
2012 Dram Oyuncu 7.1 210,643

Güzellik
2011 Dram Oyuncu 6.2 1,374

Sel
2007 Aksiyon Oyuncu 4.8 5,290
2005 Aksiyon Oyuncu    
2005 Macera Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 7.5 907

Tahta Kamera
2003 Aile Oyuncu 7.2 464
2002 Suç Oyuncu 5.5 662
1989 Aksiyon Oyuncu 4.9 93
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,965) Passengers (9,150) Doctor Strange (5,546) Arrival (4,218) Fences (3,472) Assassin's Creed (3,370) Allied (3,184) Hacksaw Ridge (2,729) Moana (2,168) Forushande (1,761)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,297) Taboo (9,962) The 100 (9,300) Legion (8,918) The Big Bang Theory (6,667) Black Sails (6,648) Arrow (5,228) Vikings (4,176) The Flash (3,672) The Expanse (3,664)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017