Giriş Kayıt
James Crocker

James Crocker


Senarist, Yapımcı

James Crocker, senarist, yapımcı. The Twilight Zone (2002), Simon & Simon (1981), The Outer Limits (1995), (1997) Yıldız Geçidi SG-1 (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: James S. Crocker | Jim Crocker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Fantastik Senarist 7.3 3,671

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Senarist 8.4 68,469
1995 Dram Senarist
Çeşitli
7.8 9,148
1993 Macera Yapımcı 6.8 16,469

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Senarist
Yapımcı
7.9 36,753
1993 Bilim-Kurgu Yapımcı    
1985 Bilim-Kurgu Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.8 6,754
1981 Aksiyon Senarist
Çeşitli
7.1 3,126
1976 Aksiyon Senarist 7.7 1,624
1974 Suç Senarist 8.2 5,120
Dizi Altyazıları
The Flash (8,824) Better Call Saul (6,826) Lucifer (3,956) American Gods (3,684) Fargo (3,628) Gotham (3,593) Twin Peaks (3,149) The 100 (2,971) 12 Monkeys (2,607) Supernatural (2,576)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017