Giriş Kayıt
James Crocker

James Crocker


Senarist, Yapımcı

James Crocker, senarist, yapımcı. The Twilight Zone (2002), Simon & Simon (1981), The Outer Limits (1995), (1997) Yıldız Geçidi SG-1 (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: James S. Crocker | Jim Crocker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Fantastik Senarist 7.3 3,671

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Senarist 8.4 67,169
1995 Dram Senarist
Çeşitli
7.8 8,999
1993 Macera Yapımcı 6.8 16,168

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Senarist
Yapımcı
7.9 35,823
1993 Bilim-Kurgu Yapımcı    
1985 Bilim-Kurgu Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.8 6,566
1981 Aksiyon Senarist
Çeşitli
7.1 3,038
1976 Aksiyon Senarist 7.7 1,559
1974 Suç Senarist 8.2 5,000
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,391) Doctor Strange (6,857) Allied (6,451) Moana (4,882) John Wick: Chapter 2 (4,304) Lion (3,566) Arrival (3,221) Forushande (2,987) Split (2,292) Hacksaw Ridge (2,279)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,488) Supernatural (4,715) The Expanse (4,353) Vikings (4,175) Suits (3,694) The Big Bang Theory (2,571) Sherlock (2,521) Arrow (2,062) Legion (2,012) Blindspot (1,923)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017