Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
James Crocker

James Crocker


Senarist, Yapımcı

James Crocker, senarist, yapımcı. The Twilight Zone (2002), Simon & Simon (1981), The Outer Limits (1995), (1997) Yıldız Geçidi SG-1 (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: James S. Crocker | Jim Crocker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Fantastik Senarist 7.3 3,671

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Senarist 8.4 66,624
1995 Dram Senarist
Çeşitli
7.8 8,948
1993 Macera Yapımcı 6.8 16,040

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Senarist
Yapımcı
7.9 35,444
1993 Bilim-Kurgu Yapımcı    
1985 Bilim-Kurgu Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.8 6,489
1981 Aksiyon Senarist
Çeşitli
7.1 3,005
1976 Aksiyon Senarist 7.7 1,559
1974 Suç Senarist 8.2 4,969
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017