Giriş Kayıt
James Crocker

James Crocker


Senarist, Yapımcı

James Crocker, senarist, yapımcı. The Twilight Zone (2002), Simon & Simon (1981), The Outer Limits (1995), (1997) Yıldız Geçidi SG-1 (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: James S. Crocker | Jim Crocker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Fantastik Senarist 7.3 3,671

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Senarist 8.4 67,711
1995 Dram Senarist
Çeşitli
7.8 9,057
1993 Macera Yapımcı 6.8 16,287

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Senarist
Yapımcı
7.9 36,206
1993 Bilim-Kurgu Yapımcı    
1985 Bilim-Kurgu Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.8 6,566
1981 Aksiyon Senarist
Çeşitli
7.1 3,071
1976 Aksiyon Senarist 7.7 1,590
1974 Suç Senarist 8.2 5,044
Film Altyazıları
Live by Night (12,811) Resident Evil: The Final Chapter (5,946) Why Him? (5,507) Rogue One (4,017) Patriots Day (3,183) Assassin's Creed (3,021) Hidden Figures (3,006) Paterson (2,206) Allied (2,195) Split (2,191)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,132) The 100 (3,731) Legion (3,198) Into the Badlands (2,879) The Originals (2,608) The Last Kingdom (2,279) Arrow (2,052) Vikings (1,873) The Expanse (1,781) Designated Survivor (1,773)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017