Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Cristos

Cristos


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

New Castle, Pennsylvania, USA, New Castle, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Mavi Korku (1999) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: New Castle, Pennsylvania, USA
Doğum Yeri: New Castle, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Christos Andrew | Cristos Andrew
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Yapımcı
Senarist
Oyuncu
4.3 155
2010 Suç Oyuncu 7.2 91
2008 Komedi Oyuncu 5.7 51,204

Cehennem Sürüşü
2008 Aksiyon Oyuncu 5.1 14,240
2008 Komedi Oyuncu 2.4 388

Bedel
2007 Suç Oyuncu 5.8 1,937

Benim Adım Earl
2005 Komedi Oyuncu 7.8 84,661

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.2 20,170

Mavi Korku
1999 Aksiyon Oyuncu 5.8 101,531
1999 Dram Oyuncu 5.4 93

Kanlı Takip
1998 Aksiyon Oyuncu    

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Oyuncu 7.3 226,262
1995 Aksiyon Oyuncu 7.2 142,087
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017