Giriş Kayıt
Cristos

Cristos


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

New Castle, Pennsylvania, USA, New Castle, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Mavi Korku (1999) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: New Castle, Pennsylvania, USA
Doğum Yeri: New Castle, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Christos Andrew | Cristos Andrew
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Yapımcı
Senarist
Oyuncu
4.3 155
2010 Suç Oyuncu 7.2 91
2008 Komedi Oyuncu 5.7 52,810

Cehennem Sürüşü
2008 Aksiyon Oyuncu 5.1 14,240
2008 Komedi Oyuncu 2.4 388

Bedel
2007 Suç Oyuncu 5.8 1,937

Benim Adım Earl
2005 Komedi Oyuncu 7.8 87,549

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.2 20,462

Mavi Korku
1999 Aksiyon Oyuncu 5.8 106,726
1999 Dram Oyuncu 5.4 93

Kanlı Takip
1998 Aksiyon Oyuncu    

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Oyuncu 7.3 239,235
1995 Aksiyon Oyuncu 7.2 149,111
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,679) Dunkirk (3,879) Stronger (2,657) It (2,144) Mother! (1,437) American Made (1,378) Loving Vincent (1,304) Kingsman: The Golden Circle (1,297) The Foreigner (617) Flatliners (616)
Dizi Altyazıları
Vikings (9,815) Shameless (5,992) Mr. Robot (4,472) Game of Thrones (3,058) Peaky Blinders (1,995) Manhunt: Unabomber (1,962) Lucifer (1,581) Designated Survivor (1,473) Supernatural (1,343) The Big Bang Theory (1,076)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017