Giriş Kayıt
John Crewdson

John Crewdson (43)


Oyuncu, Dublör

John Crewdson, 15 Mayıs 1926 Horley, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, dublör. Dr. Garipaşk (1964), Seksek (1980), The War Lover (1962), Majestelerinin Gizli Servisinde (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Mayıs 1926
Doğum Yeri: Horley, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Capt. John Crewdson | Captain J. Crewdson | Captai
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Senin Gözlerin İçin
1981 Aksiyon Çeşitli 6.8 75,896

Seksek
1980 Macera Çeşitli 7.2 4,861

007 James Bond: Beni Seven Casus
1977 Aksiyon Çeşitli 7.1 80,803

Majestelerinin Gizli Servisinde
1969 43 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.8 63,731
1964 38 Savaş Dublör 6.4 2,667

Dr. Garipaşk
1964 38 Komedi Çeşitli 8.5 367,127

James Bond: Rusyadan Sevgilerle
1963 37 Aksiyon Çeşitli 7.5 94,633
1962 36 Macera Çeşitli 6.7 1,272

Arabistanlı Lawrence
1962 36 Macera Oyuncu 8.3 208,334
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017