Giriş Kayıt
John Crewdson

John Crewdson (43)


Oyuncu, Dublör

John Crewdson, 15 Mayıs 1926 Horley, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, dublör. Dr. Garipaşk (1964), Seksek (1980), The War Lover (1962), Majestelerinin Gizli Servisinde (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Mayıs 1926
Doğum Yeri: Horley, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Capt. John Crewdson | Captain J. Crewdson | Captai
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Senin Gözlerin İçin
1981 Aksiyon Çeşitli 6.8 74,843

Seksek
1980 Macera Çeşitli 7.2 4,861

007 James Bond: Beni Seven Casus
1977 Aksiyon Çeşitli 7.1 79,568

Majestelerinin Gizli Servisinde
1969 43 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.8 62,756
1964 38 Savaş Dublör 6.4 2,667

Dr. Garipaşk
1964 38 Komedi Çeşitli 8.5 360,587

James Bond: Rusyadan Sevgilerle
1963 37 Aksiyon Çeşitli 7.5 93,380
1962 36 Macera Çeşitli 6.7 1,272

Arabistanlı Lawrence
1962 36 Macera Oyuncu 8.3 204,099
Film Altyazıları
Live by Night (12,734) Resident Evil: The Final Chapter (5,910) Why Him? (5,424) Rogue One (3,983) Patriots Day (3,117) Assassin's Creed (2,993) Hidden Figures (2,973) Paterson (2,180) Allied (2,174) Split (2,172)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,076) The 100 (3,712) Legion (3,185) Into the Badlands (2,860) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,271) Arrow (2,041) Vikings (1,852) The Expanse (1,776) Designated Survivor (1,767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017