Giriş Kayıt
John Crewdson

John Crewdson (43)


Oyuncu, Dublör

John Crewdson, 15 Mayıs 1926 Horley, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, dublör. Dr. Garipaşk (1964), Seksek (1980), The War Lover (1962), Majestelerinin Gizli Servisinde (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Mayıs 1926
Doğum Yeri: Horley, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Capt. John Crewdson | Captain J. Crewdson | Captai
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Senin Gözlerin İçin
1981 Aksiyon Çeşitli 6.8 75,389

Seksek
1980 Macera Çeşitli 7.2 4,861

007 James Bond: Beni Seven Casus
1977 Aksiyon Çeşitli 7.1 80,108

Majestelerinin Gizli Servisinde
1969 43 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.8 63,348
1964 38 Savaş Dublör 6.4 2,667

Dr. Garipaşk
1964 38 Komedi Çeşitli 8.5 364,665

James Bond: Rusyadan Sevgilerle
1963 37 Aksiyon Çeşitli 7.5 94,153
1962 36 Macera Çeşitli 6.7 1,272

Arabistanlı Lawrence
1962 36 Macera Oyuncu 8.3 206,679
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,373) Kidnap (4,594) The Fate of the Furious (4,050) The Boss Baby (2,828) Contratiempo (1,996) Dangal (1,825) The Great Wall (1,579) Get Out (1,383) The LEGO Batman Movie (1,364) The Shack (1,173)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,871) American Gods (6,238) Fargo (4,989) Lucifer (4,965) Into the Badlands (3,105) The 100 (3,035) Arrow (2,688) Twin Peaks (2,557) 12 Monkeys (1,975) The Flash (1,974)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017