Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Michael Crawford

Michael Crawford (47)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Michael Crawford, 04 Ekim 1969 Halifax, Nova Scotia, Kanada doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi. Thou Shalt Not: Sex, Sin and Censorship in Pre-Code Hollywood (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Ekim 1969
Doğum Yeri: Halifax, Nova Scotia, Kanada
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 37 Belgesel Yapımcı 6.0 25
2006 37 Aksiyon Yapım Yöneticisi    
2006 37 Belgesel Yapımcı 7.0 138
2006 37 Belgesel    
2006 37 Belgesel Yapımcı    
2004 35 Belgesel 6.9 55
2004 35 Belgesel    
2004 35 Belgesel    

Show Time (0)
2002 33 Aksiyon Çeşitli 5.5 52,881

Kırmızı Gezegen
2000 31 Bilim-Kurgu Çeşitli 5.7 48,454

Matrix
1999 30 Aksiyon Çeşitli 8.7 1,265,675

Asker
1998 29 Aksiyon Çeşitli 6.0 44,926
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017