Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Robert Crawford Jr.

Robert Crawford Jr. (72)


Oyuncu, Yapımcı

Robert Lawrence Crawford, 13 Mayıs 1944 Quantico, Virginia, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Laramie (1959) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Lawrence Crawford
Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1944
Doğum Yeri: Quantico, Virginia, ABD
Diğer Bir İsmi: Bobby Crawford Jr. | Robert L. Crawford Jr. | Bobb
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 44 Komedi Yapımcı 6.1 15,624
1986 42 Dram Yapımcı 5.5 5,009
1984 40 Gerilim Yapımcı 6.1 1,524

Garp’ın Küçük Dünyası
1982 38 Komedi Yapımcı 7.2 21,021

Küçük Bir Sevda
1979 35 Komedi Yapımcı 7.6 4,057
1977 33 Komedi Yapımcı 7.4 28,926

Büyük Waldo Pepper
1975 31 Macera Yapımcı 6.6 4,280

Belalılar
1973 29 Komedi Yapımcı
Çeşitli
8.3 182,523

Mezbaha No.5
1972 28 Komedi Çeşitli 7.0 9,696

Sonsuz Ölüm
1969 25 Biyografi Çeşitli 8.1 157,865
1967 Aksiyon Oyuncu    

Siyah Panter
1966 22 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,068
1966 22 Dram Oyuncu 6.5 2,087
1965 21 Western Oyuncu 5.9 107
1962 18 Animasyon Oyuncu 6.5 1,118
1961 17 Komedi Oyuncu 7.1 741
1961 Komedi Oyuncu    
1959 Western Oyuncu 7.7 485
1957 Macera Oyuncu 8.4 1,919
1956 12 Komedi Oyuncu 5.5 235
1955 Western Oyuncu 8.2 920
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017