Giriş Kayıt
Julie B. Crane

Julie B. Crane


Yapımcı

Julie B. Crane, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Julie Crane
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Komik Tuzak
1998 Macera Yapımcı 6.4 93,286

Oyun
1997 Dram Çeşitli 7.8 276,878

Cenaze Ve Aşk
1996 Komedi Çeşitli 4.9 6,171

Gelinin Babası 2
1995 Komedi Yapımcı 5.9 27,957

Bayılırım Belaya
1994 Aksiyon Yapımcı 5.2 9,749

Gelinin Babası
1991 Aile Çeşitli 6.5 57,317
1987 Komedi Çeşitli 6.1 10,879
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017