Giriş Kayıt
Julie B. Crane

Julie B. Crane


Yapımcı

Julie B. Crane, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Julie Crane
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Komik Tuzak
1998 Macera Yapımcı 6.4 92,435

Oyun
1997 Dram Çeşitli 7.8 275,010

Cenaze Ve Aşk
1996 Komedi Çeşitli 4.9 6,171

Gelinin Babası 2
1995 Komedi Yapımcı 5.9 27,391

Bayılırım Belaya
1994 Aksiyon Yapımcı 5.2 9,749

Gelinin Babası
1991 Aile Çeşitli 6.5 56,999
1987 Komedi Çeşitli 6.1 10,879
Dizi Altyazıları
The Flash (6,758) Into the Badlands (3,340) Black Sails (2,326) Legion (1,860) Vikings (1,706) Iron Fist (1,562) 24: Legacy (1,550) Legends of Tomorrow (1,533) Arrow (1,410) Game of Thrones (1,384)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017