Giriş Kayıt
John Crane

John Crane


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

John Crane, oyuncu, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Postası
2013 Animasyon Senarist 7.3 34
1999 Animasyon Yapımcı 6.9 5,179
1998 Aile Oyuncu    
1998 Komedi Oyuncu    
1997 Animasyon Senarist 7.3 25,348
1997 Komedi Oyuncu 5.6 345
1997 Dram Oyuncu 6.5 262
1992 Komedi Oyuncu 4.3 119
Film Altyazıları
Live by Night (10,018) Resident Evil: The Final Chapter (8,773) Hidden Figures (4,644) Rogue One (4,225) Patriots Day (4,214) Assassin's Creed (3,725) Split (3,474) Allied (3,453) Paterson (3,265) Why Him? (2,039)
Dizi Altyazıları
Legion (4,380) The 100 (3,965) Arrow (3,216) Black Sails (3,157) The Expanse (3,034) The Originals (2,745) Colony (2,576) The Flash (2,245) The Last Kingdom (2,149) Vikings (2,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017