Giriş Kayıt
John Crane

John Crane


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

John Crane, oyuncu, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Postası
2013 Animasyon Senarist 7.3 34
1999 Animasyon Yapımcı 6.9 5,179
1998 Aile Oyuncu    
1998 Komedi Oyuncu    
1997 Animasyon Senarist 7.3 25,348
1997 Komedi Oyuncu 5.6 345
1997 Dram Oyuncu 6.5 262
1992 Komedi Oyuncu 4.3 119
Film Altyazıları
Doctor Strange (19,459) Allied (15,859) Moana (7,061) Lion (6,665) Arrival (4,433) Nocturnal Animals (4,103) Hacksaw Ridge (3,848) Underworld: Blood Wars (3,072) Shut In (2,646) The Edge of Seventeen (1,889)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,667) The Expanse (7,378) Taboo (6,913) Legion (6,009) Arrow (5,780) The Big Bang Theory (5,537) Vikings (4,389) The Blacklist (3,137) Sherlock (2,733) Suits (2,551)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017