Giriş Kayıt
John Crane

John Crane


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

John Crane, oyuncu, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Postası
2013 Animasyon Senarist 7.3 34
1999 Animasyon Yapımcı 6.9 5,179
1998 Aile Oyuncu    
1998 Komedi Oyuncu 3.9 3,174
1997 Animasyon Senarist 7.3 27,559
1997 Komedi Oyuncu 5.6 345
1997 Dram Oyuncu 6.5 262
1992 Komedi Oyuncu 4.3 119
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018