Giriş Kayıt
Charles Grant Craig

Charles Grant Craig


Yapımcı, Senarist

Charles Grant Craig, yapımcı, senarist.

Diğer Bir İsmi: Charlie Craig
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 133,366
2010 Suç Yapımcı 7.6 25,339

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 129,051
2007 Aksiyon Yapımcı 8.4 4,127
2006 Dram Senarist    
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
7.9 41,270
2005 Suç Yapımcı 7.3 511
1998 Bilim-Kurgu Yapımcı
Senarist
8.0 419

Gizli Dosyalar
1993 Dram Yapımcı 8.7 162,887
1992 Aksiyon Senarist
Yapımcı
6.1 3,435
1990 Suç Senarist
Çeşitli
   
1989 Suç Senarist 7.7 1,381
1985 Aksiyon Senarist 7.8 3,264
1982 Komedi Çeşitli 5.7 6,363
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017