Giriş Kayıt
Rick Cox

Rick Cox


Müzisyen, Müzisyen

Rick Cox, müzisyen, müzisyen. Duyguların Rengi (2011), Kader Ajanları (2011), Hayallerin Peşinde (2008), Acı Reçete (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Müzik 7.6 231,682
2015 Belgesel Müzik 6.8 2,957
2014 Biyografi Müzik 6.9 17,412

Mr. Banks
2013 Biyografi Müzik 7.5 129,143

Acı Reçete
2013 Suç Müzik 7.1 158,655

Duyguların Rengi
2011 Dram Müzik 8.1 354,622

Kader Ajanları
2011 Romantik Müzik 7.1 213,186

Sır
2010 Gerilim Müzik 6.9 58,349

Kardeşler
2009 Dram Müzik 7.1 95,770

Hayallerin Peşinde
2008 Dram Müzik 7.3 163,762
2007 Gerilim Müzik 4.1 174

Salton Denizi
2002 Suç Müzik 7.2 27,566

Amerikan Güzeli
1999 Dram Müzik 8.4 908,569
1998 Gerilim Müzik 2.8 785

Son Adam
1996 Aksiyon Müzik 6.4 47,256

Amerikan Sığırı
1996 Dram Müzik 5.7 2,999
1994 Komedi Müzik 6.5 10,717

Sıfırın Altı
1987 Suç Müzik 6.4 15,605
Film Altyazıları
Dunkirk (5,888) The Mountain Between Us (3,998) It (3,798) Stronger (2,151) Mother! (1,906) American Made (1,752) Kingsman: The Golden Circle (1,676) Loving Vincent (1,080) The Foreigner (851) Detroit (778)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,613) Shameless (6,540) Mr. Robot (3,794) Game of Thrones (3,665) Supernatural (2,041) Manhunt: Unabomber (1,781) Lucifer (1,763) Peaky Blinders (1,734) Outlander (1,597) The Big Bang Theory (1,579)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017