Giriş Kayıt
Rick Cox

Rick Cox


Müzisyen, Müzisyen

Rick Cox, müzisyen, müzisyen. Duyguların Rengi (2011), Kader Ajanları (2011), Hayallerin Peşinde (2008), Acı Reçete (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Müzik 7.6 244,152
2015 Belgesel Müzik 6.8 2,957
2014 Biyografi Müzik 6.9 18,101

Mr. Banks
2013 Biyografi Müzik 7.5 132,318

Acı Reçete
2013 Suç Müzik 7.1 162,234

Duyguların Rengi
2011 Dram Müzik 8.1 370,239

Kader Ajanları
2011 Romantik Müzik 7.1 218,504

Sır
2010 Gerilim Müzik 6.9 59,201

Kardeşler
2009 Dram Müzik 7.1 98,281

Hayallerin Peşinde
2008 Dram Müzik 7.3 168,170
2007 Gerilim Müzik 4.1 174

Salton Denizi
2002 Suç Müzik 7.2 27,566

Amerikan Güzeli
1999 Dram Müzik 8.4 939,717
1998 Gerilim Müzik 2.8 785

Son Adam
1996 Aksiyon Müzik 6.4 48,075

Amerikan Sığırı
1996 Dram Müzik 5.7 2,999
1994 Komedi Müzik 6.5 11,015

Sıfırın Altı
1987 Suç Müzik 6.4 16,059
Dizi Altyazıları
Westworld (9,707) The Flash (3,362) La casa de papel (3,158) The 100 (3,094) Legion (2,725) Fear the Walking Dead (1,966) Supernatural (1,961) Krypton (1,820) Into the Badlands (1,782) The Big Bang Theory (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018