Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Rick Cox

Rick Cox


Müzisyen, Müzisyen

Rick Cox, müzisyen, müzisyen. Duyguların Rengi (2011), Kader Ajanları (2011), Hayallerin Peşinde (2008), Acı Reçete (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Müzik 7.6 203,872
2015 Belgesel Müzik 6.8 2,957
2014 Biyografi Müzik 6.9 16,533

Mr. Banks
2013 Biyografi Müzik 7.5 122,566

Acı Reçete
2013 Suç Müzik 7.1 152,019

Duyguların Rengi
2011 Dram Müzik 8.1 331,542

Kader Ajanları
2011 Romantik Müzik 7.1 205,124

Sır
2010 Gerilim Müzik 6.9 56,452

Kardeşler
2009 Dram Müzik 7.1 90,860

Hayallerin Peşinde
2008 Dram Müzik 7.3 156,611
2007 Gerilim Müzik 4.1 174

Salton Denizi
2002 Suç Müzik 7.2 26,908

Amerikan Güzeli
1999 Dram Müzik 8.4 853,152
1998 Gerilim Müzik 2.8 785

Son Adam
1996 Aksiyon Müzik 6.4 45,324

Amerikan Sığırı
1996 Dram Müzik 5.7 2,999
1994 Komedi Müzik 6.5 10,110

Sıfırın Altı
1987 Suç Müzik 6.4 14,714
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017