Giriş Kayıt
Richard Cox

Richard Cox (70)


Oyuncu

Richard Zuckerman, 06 Mayıs 1948 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Devriye (1980), Zombie High (1987), The Vindicator (1986), (2014) The Librarians (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Richard Zuckerman
Doğum Tarihi: 06 Mayıs 1948
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 67 Gerilim Oyuncu 5.3 81
2014 Aksiyon Oyuncu 7.3 16,165
2013 Komedi Oyuncu 7.6 3,650
2011 63 Dram Oyuncu 6.8 582

Albemuth Özgür Radyosu
2010 62 Dram Oyuncu 5.8 1,306

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 47,799

Richard'ı Ararken
1996 48 Belgesel Oyuncu 7.4 7,130
1995 Dram Oyuncu    
1988 Komedi Oyuncu 8.0 605
1987 39 Komedi Oyuncu 4.2 657
1986 38 Aksiyon Oyuncu 5.0 535

Devriye
1980 32 Suç Oyuncu 6.4 15,331
1978 Suç Oyuncu 6.8 998
1952 Dram Oyuncu 6.5 1,270
Dizi Altyazıları
Westworld (16,019) Supernatural (4,729) La casa de papel (4,254) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,447) Gotham (3,434) Arrow (2,575) The 100 (2,103) 13 Reasons Why (2,091) Lucifer (1,928) Into the Badlands (1,916)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018