Giriş Kayıt
Michael Cox

Michael Cox (82)


Yapımcı

Michael Stephen Cox, 28 Kasım 1934 Bristol, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapımcı. The Return of Sherlock Holmes (1986), The Hound of the Baskervilles (1988), The Case-Book of Sherlock Holmes (1991), The Sign of Four (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Stephen Cox
Doğum Tarihi: 28 Kasım 1934
Doğum Yeri: Bristol, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Suç Yapımcı 9.0 2,850
1988 54 Suç Yapımcı 8.0 3,214
1987 53 Macera Yapımcı 8.1 1,591
1986 Suç Yapımcı 8.9 4,913
1986 Dram Yapımcı    

Sherlock Holmes'un Maceraları
1984 Suç Yapımcı 8.8 15,422
1968 Komedi Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017