Giriş Kayıt
Michael Cox

Michael Cox (82)


Yapımcı

Michael Stephen Cox, 28 Kasım 1934 Bristol, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapımcı. The Return of Sherlock Holmes (1986), The Case-Book of Sherlock Holmes (1991), The Sign of Four (1987), Sherlock Holmes'un Maceraları (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Stephen Cox
Doğum Tarihi: 28 Kasım 1934
Doğum Yeri: Bristol, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Suç Yapımcı 9.0 2,850
1988 54 Suç Yapımcı    
1987 53 Macera Yapımcı 8.1 1,591
1986 Suç Yapımcı 8.9 4,913
1986 Dram Yapımcı    

Sherlock Holmes'un Maceraları
1984 Suç Yapımcı 8.8 14,517
Film Altyazıları
Live by Night (9,691) Why Him? (6,608) Rogue One (3,372) Resident Evil: The Final Chapter (3,350) Patriots Day (2,388) Assassin's Creed (2,118) Hidden Figures (2,027) Paterson (1,303) Split (1,245) Allied (954)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,196) Black Sails (4,188) Into the Badlands (3,224) Legion (2,386) The 100 (2,139) Vikings (1,836) Arrow (1,624) Taken (1,548) The Originals (1,457) Designated Survivor (1,449)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017