Giriş Kayıt
Clifford Cox

Clifford Cox


Oyuncu

Clifford Cox, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaptan Onedin
1971 Macera Oyuncu 7.7 647
1968 Suç Oyuncu 7.1 1,283
1964 Dram Oyuncu 8.2 20
1962 Suç Oyuncu 6.7 152
1958 Dram Oyuncu 8.3 499
Dizi Altyazıları
Westworld (7,411) The 100 (3,416) The Expanse (2,934) La casa de papel (2,214) The Crossing (1,767) Colony (1,674) 12 Monkeys (1,407) Genius (1,241) Luke Cage (1,133) Into the Badlands (1,093)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018