Giriş Kayıt
Clifford Cox

Clifford Cox


Oyuncu

Clifford Cox, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaptan Onedin
1971 Macera Oyuncu 7.7 524
1968 Suç Oyuncu 7.1 1,283
1964 Dram Oyuncu 8.2 20
1962 Suç Oyuncu 6.7 152
1958 Dram Oyuncu 8.3 499
Film Altyazıları
Live by Night (12,097) Resident Evil: The Final Chapter (5,841) Why Him? (4,798) Rogue One (3,924) Patriots Day (3,070) Hidden Figures (2,943) Assassin's Creed (2,934) Paterson (2,163) Allied (2,158) Split (2,139)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,013) The 100 (3,681) Legion (3,143) Into the Badlands (2,825) The Originals (2,591) The Last Kingdom (2,254) Arrow (1,994) Vikings (1,816) The Expanse (1,759) Designated Survivor (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017