Giriş Kayıt
Darry Cowl

Darry Cowl (80)


Oyuncu, Müzisyen

Darry Cowl, 27 Ağustos 1925 Vittel, Vosges, Lorraine, Fransa doğumlu oyuncu, müzisyen. Dudaktan Olmaz (2003), (1995) Sefiller (1995), (2004) Daltonlar (2004), (1965) Çin Macerası (1965) gibi yapımlarla biliniyor.14 Şubat 2006 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Ağustos 1925
Ölüm Tarihi: 14 Şubat 2006
Doğum Yeri: Vittel, Vosges, Lorraine, Fransa
Diğer Bir İsmi: Darryl Cowl | Darry-Cowl
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Daltonlar
2004 79 Komedi Oyuncu 3.1 2,662

Dudaktan Olmaz
2003 78 Komedi Oyuncu 6.4 1,334
1999 74 Komedi Oyuncu 6.5 299

Sefiller
1995 70 Dram Oyuncu 7.5 3,220
1974 49 Biyografi Oyuncu 6.2 580
1973 48 Komedi Oyuncu 2.9 14

Belalı Kadın
1972 47 Komedi Oyuncu 5.0 171

Çin Macerası
1965 40 Komedi Oyuncu 6.4 1,230
1965 40 Komedi Oyuncu 6.7 268
1964 39 Komedi Oyuncu 3.9 9
1964 39 Komedi Oyuncu 6.0 336
1963 38 Komedi Oyuncu
Müzik
5.9 112
1962 37 Komedi Oyuncu 6.0 67
1960 35 Komedi Oyuncu 6.2 113
1958 33 Komedi Oyuncu 5.9 213
1957 32 Komedi Oyuncu 7.1 198

While Plucking the Daisy
1956 31 Komedi Oyuncu 6.0 389
1956 31 Komedi Oyuncu 5.9 322
1956 31 Oyuncu 4.8 45
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,748) Live by Night (6,109) Hidden Figures (5,472) Rogue One (4,909) Split (4,607) Paterson (3,822) Assassin's Creed (3,794) Patriots Day (3,599) Allied (3,266) Passengers (1,523)
Dizi Altyazıları
Legion (9,073) Arrow (5,377) The Flash (3,285) The 100 (3,277) The Expanse (3,013) Colony (2,393) Designated Survivor (2,133) Vikings (1,858) The Last Kingdom (1,721) The Originals (1,694)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017