Giriş Kayıt
Ronny Coutteure

Ronny Coutteure (49)


Oyuncu

Ronny Coutteure, 02 Temmuz 1951 Wervik, Flanders, Belçika doğumlu oyuncu. The Adventures of Young Indiana Jones: Attack of the Hawkmen (1995) yapımıyla biliniyor.21 Haziran 2000 tarihinde (49 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 02 Temmuz 1951
Ölüm Tarihi: 21 Haziran 2000
Doğum Yeri: Wervik, Flanders, Belçika
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 48 Macera Oyuncu    
1999 48 Macera Oyuncu    
1995 44 Macera Oyuncu 6.7 423
1995 44 Aksiyon Oyuncu    

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,885
1989 38 Komedi Oyuncu 6.6 293
1983 32 Komedi Oyuncu 6.4 132
Film Altyazıları
Gold (6,199) Get Out (3,245) Logan (2,765) Rings (2,435) The Age of Shadows (2,065) La La Land (1,894) Split (1,769) Zashchitniki (1,573) Sand Castle (1,563) The Great Wall (1,373)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,875) Fargo (3,896) Into the Badlands (2,710) The Last Kingdom (2,562) Better Call Saul (2,544) The Expanse (2,254) Doctor Who (2,124) Vikings (1,891) Game of Thrones (1,854) Supernatural (1,596)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017