Giriş Kayıt
Fritzi Jane Courtney

Fritzi Jane Courtney (89)


Oyuncu

Fritzi Jane Courtney, 15 Şubat 1923 doğumlu oyuncu. Jaws 4 (1987) yapımıyla biliniyor.07 Ağustos 2012 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 15 Şubat 1923
Ölüm Tarihi: 07 Ağustos 2012
Diğer Bir İsmi: Jane Courtney
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jaws 4
1987 64 Macera Oyuncu 2.9 32,519
1982 59 Komedi Oyuncu 6.5 32,414
1978 55 Korku Oyuncu 5.7 54,740

Denizin Dişleri
1975 52 Macera Oyuncu 8.0 442,479

Rosemary'nin Bebeği
1968 45 Dram Oyuncu 8.0 148,847
Dizi Altyazıları
The Flash (8,942) Better Call Saul (6,880) Lucifer (3,998) Fargo (3,733) American Gods (3,708) Gotham (3,612) Twin Peaks (3,164) The 100 (3,036) 12 Monkeys (2,644) Supernatural (2,597)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017