Giriş Kayıt
Fritzi Jane Courtney

Fritzi Jane Courtney (89)


Oyuncu

Fritzi Jane Courtney, 15 Şubat 1923 doğumlu oyuncu. Jaws 4 (1987) yapımıyla biliniyor.07 Ağustos 2012 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 15 Şubat 1923
Ölüm Tarihi: 07 Ağustos 2012
Diğer Bir İsmi: Jane Courtney
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jaws 4
1987 64 Macera Oyuncu 2.9 32,283
1982 59 Komedi Oyuncu 6.5 32,013
1978 55 Korku Oyuncu 5.7 54,254

Denizin Dişleri
1975 52 Macera Oyuncu 8.0 437,188

Rosemary'nin Bebeği
1968 45 Dram Oyuncu 8.0 147,383
Film Altyazıları
Live by Night (12,583) Resident Evil: The Final Chapter (5,875) Why Him? (5,284) Rogue One (3,951) Patriots Day (3,096) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,963) Paterson (2,174) Allied (2,166) Split (2,152)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,051) The 100 (3,697) Legion (3,157) Into the Badlands (2,842) The Originals (2,600) The Last Kingdom (2,263) Arrow (2,024) Vikings (1,841) The Expanse (1,771) Designated Survivor (1,753)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017