Giriş Kayıt
Fritzi Jane Courtney

Fritzi Jane Courtney (89)


Oyuncu

Fritzi Jane Courtney, 15 Şubat 1923 doğumlu oyuncu. Jaws 4 (1987) yapımıyla biliniyor.07 Ağustos 2012 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 15 Şubat 1923
Ölüm Tarihi: 07 Ağustos 2012
Diğer Bir İsmi: Jane Courtney
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jaws 4
1987 64 Macera Oyuncu 2.9 32,088
1982 59 Komedi Oyuncu 6.5 31,744
1978 55 Korku Oyuncu 5.7 53,863

Denizin Dişleri
1975 52 Macera Oyuncu 8.0 433,172

Rosemary'nin Bebeği
1968 45 Dram Oyuncu 8.0 146,469
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,994) Allied (12,194) Moana (7,782) Lion (5,871) Arrival (4,053) Hacksaw Ridge (3,417) Assassin's Creed (3,150) Nocturnal Animals (3,147) Shut In (2,381) Underworld: Blood Wars (2,322)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,723) Taboo (8,961) The Expanse (7,747) Legion (6,219) Arrow (6,008) The Big Bang Theory (5,889) Vikings (4,853) The Blacklist (3,409) Suits (3,167) Sherlock (3,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017