Giriş Kayıt
Fritzi Jane Courtney

Fritzi Jane Courtney (89)


Oyuncu

Fritzi Jane Courtney, 15 Şubat 1923 doğumlu oyuncu. Jaws 4 (1987) yapımıyla biliniyor.07 Ağustos 2012 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 15 Şubat 1923
Ölüm Tarihi: 07 Ağustos 2012
Diğer Bir İsmi: Jane Courtney
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jaws 4
1987 64 Macera Oyuncu 2.9 34,440
1982 59 Komedi Oyuncu 6.5 34,361
1978 55 Korku Oyuncu 5.7 58,555

Denizin Dişleri
1975 52 Macera Oyuncu 8.0 476,647

Rosemary'nin Bebeği
1968 45 Dram Oyuncu 8.0 158,045
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,908) Den of Thieves (2,523) Hostiles (2,504) 12 Strong (2,428) Maze Runner: The Death Cure (2,125) Winchester (1,581) Submergence (1,387) Peter Rabbit (1,378) The Commuter (1,048) Wildling (892)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,753) The Flash (3,333) Supernatural (3,288) The Terror (2,978) Legion (2,867) The Crossing (1,846) The Expanse (1,778) The Big Bang Theory (1,500) Arrow (1,257) Vikings (1,166)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018