Giriş Kayıt
Mickey Cottrell

Mickey Cottrell


Oyuncu, Yapımcı

Mickey Cottrell, oyuncu, yapımcı. İz Sürücü (1979), Hafta Sonu (2011), Bagdad Cafe (1987), Tuzak (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mickey Cotrell
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Çeşitli 6.0 118

Kesişen Hayatlar
2013 Dram Çeşitli 7.9 3,711
2013 Belgesel Çeşitli 6.8 890
2013 Komedi Çeşitli 5.6 3,053

Ben Divine
2013 Belgesel Çeşitli 7.7 1,667

İç. Leather Bar.
2013 Dram Çeşitli 5.1 1,918
2012 Dram Oyuncu 6.5 913
2012 Belgesel Çeşitli 7.0 23

Işık Açık Kalsın
2012 Dram Çeşitli 6.3 4,143
2012 Belgesel Çeşitli    

Hafta Sonu
2011 Dram Çeşitli 7.7 20,890
2011 Belgesel Çeşitli 7.6 93
2011 Belgesel Çeşitli 7.8 62
2011 Dram Çeşitli 5.5 177

Ajan Salt
2010 Aksiyon Çeşitli 6.4 251,595
2010 Belgesel Çeşitli 7.7 190
2010 Belgesel Çeşitli 7.9 4,334
2009 Dram Çeşitli 4.7 100
2009 Dram Çeşitli 6.8 452
2009 Komedi Çeşitli 6.5 368
2009 Dram Çeşitli 6.5 907
2009 Komedi Oyuncu 6.0 743
2009 Belgesel Çeşitli 7.6 919
2009 Belgesel Çeşitli 7.8 84

Aziz George Ejderhayı Öldürüyor
2009 Dram Çeşitli 6.5 1,383

Orada ve Burada
2009 Komedi Çeşitli 6.4 891
2009 Belgesel Çeşitli 7.1 23
2009 Belgesel Yapımcı
Çeşitli
7.3 1,390
2008 Komedi Çeşitli 6.5 6,774
2008 Belgesel Çeşitli 6.4 236

Genetik Miras
2008 Biyografi Çeşitli 6.9 2,808
2008 Dram Oyuncu 6.5 3,086
2008 Dram Çeşitli 6.1 636
2008 Dram Çeşitli 5.9 605
2008 Suç Çeşitli 6.1 1,798
2007 Belgesel Çeşitli 7.9 507
2007 Belgesel Çeşitli 7.3 671
2007 Belgesel Çeşitli 7.9 3,579
2007 Komedi Çeşitli 6.5 746

Geceyarısı Öpücüğü
2007 Komedi Çeşitli 7.3 7,239
2007 Dram Çeşitli 6.8 85
2007 Dram Çeşitli 6.5 285

Tuzak
2007 Suç Çeşitli 7.9 6,860
2007 Komedi Çeşitli 5.6 2,502
2006 Komedi Oyuncu 6.5 27,945
2006 Dram Çeşitli 6.8 4,716

Ateşin Ortasında
2006 Aksiyon Çeşitli 6.7 9,371
2006 Komedi Çeşitli 6.3 1,248
2006 Dram Çeşitli 6.2 851
2005 Dram Çeşitli 6.3 10,022

Bizimkiler Hakkında
2005 Komedi Çeşitli 6.6 2,138
2005 Dram Çeşitli 6.1 217

Aptal çocuk
2004 Komedi Çeşitli 6.0 1,009
2004 Dram Çeşitli 6.5 857
2004 Dram Çeşitli 6.7 1,797
2003 Belgesel Çeşitli 7.2 5,751

Sessiz Amerikalı
2002 Dram Çeşitli 7.1 24,145
2002 Komedi Çeşitli 7.0 6,320
2002 Belgesel Çeşitli 7.6 569

Vaha
2002 Dram Çeşitli 8.0 4,948
2001 Dram Oyuncu
Çeşitli
5.7 2,469
2000 Dram Çeşitli 6.6 1,081

Ölümcül Sır
1998 Dram Oyuncu 6.7 29,594
1997 Aksiyon Oyuncu 5.4 59,845
1996 Korku Oyuncu 5.1 14,810

Çalınan Hayatlar
1996 Biyografi 7.3 2,899

Ayrılık
1994 Dram Çeşitli 7.1 782
1994 Biyografi Oyuncu 7.9 145,268
1994 Komedi Oyuncu 5.7 4,139
1994 Dram Oyuncu 5.2 568

Dişi Kovboylar Da Hüzünlenir
1993 Komedi Çeşitli 4.3 6,190
1993 Komedi Oyuncu 5.8 286
1992 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.4 350
1992 Macera Çeşitli 7.2 2,690
1992 Komedi Çeşitli 7.1 1,931
1992 Gerilim Çeşitli 7.2 7,289

Benim Güzel Idahom
1991 Dram Oyuncu 7.1 38,180

Ölüm Sessizliği
1989 Gerilim Çeşitli 6.8 30,119
1989 Suç Çeşitli 7.4 25,638
1988 Aksiyon Çeşitli    
1988 Komedi Çeşitli 5.2 16,638
1988 Komedi Çeşitli 5.0 234

Bagdad Cafe
1987 Komedi Çeşitli 7.5 9,713

Arzunun Kanatları
1987 Dram Çeşitli 8.1 49,118
1985 Dram Çeşitli 7.3 584
1985 Belgesel Çeşitli 6.9 163
1984 Belgesel Çeşitli 8.3 1,140
1984 Macera Çeşitli 7.1 621

Yıldırım Aşkı
1983 Biyografi Çeşitli 7.5 1,221

Alabalık
1982 Dram Çeşitli 6.3 383
1982 Dram Çeşitli 7.2 2,100
1982 Dram Çeşitli 6.9 4,233

Çile
1982 Komedi Çeşitli 6.2 1,752
1982 Dram Çeşitli 7.2 574
1980 Dram Çeşitli 8.8 2,958

İz Sürücü
1979 Dram Çeşitli 8.1 72,307
1977 Aksiyon Çeşitli 6.6 616
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017