Giriş Kayıt
Matthew Cottle

Matthew Cottle (51)


Oyuncu

Matthew Cottle, 16 Şubat 1967 Henley on Thames, Oxfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. The Windsors (2016), (2012) Citizen Khan (2012), (2015) Two Down (2015), (1991) Miss Marple: They Do It with Mirrors (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Şubat 1967
Doğum Yeri: Henley on Thames, Oxfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.4 188
2016 Komedi Oyuncu 6.7 938

Kostümcü
2015 48 Dram Oyuncu 7.2 415
2015 Suç Oyuncu 8.1 4,882
2015 48 Komedi Oyuncu 8.0 1,311
2014 Komedi Oyuncu 6.1 274
2012 Komedi Oyuncu 6.4 2,557
2005 38 Suç Oyuncu    
2000 Dram Oyuncu 5.1 869
1999 32 Dram Oyuncu 6.1 27,400
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,370
1992 25 Biyografi Oyuncu 7.6 47,649
1991 Suç Oyuncu 7.3 998
Dizi Altyazıları
Westworld (6,821) The 100 (3,202) The Expanse (2,641) La casa de papel (1,953) The Crossing (1,659) Colony (1,502) 12 Monkeys (1,206) Genius (1,056) Into the Badlands (1,037) Vikings (1,034)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018