Giriş Kayıt
Matthew Cottle

Matthew Cottle (50)


Oyuncu

Matthew Cottle, 16 Şubat 1967 Henley on Thames, Oxfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. "Game-On" (1995) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Şubat 1967
Doğum Yeri: Henley on Thames, Oxfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.2 321

Kostümcü
2015 48 Dram Oyuncu 7.2 415
2015 Suç Oyuncu 8.0 2,715
2014 Komedi Oyuncu 5.8 115
2014 47 Komedi Oyuncu 8.0 1,048
2012 Komedi Oyuncu 6.4 2,422
2005 38 Suç Oyuncu    
2000 Dram Oyuncu 5.2 752
1999 32 Dram Oyuncu 6.1 27,400
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,115
1992 25 Biyografi Oyuncu 7.6 44,407
Film Altyazıları
Passengers (7,173) Doctor Strange (3,613) Assassin's Creed (3,557) xXx: Return of Xander Cage (2,520) Arrival (2,447) Allied (2,372) Moana (1,585) Forushande (1,400) Split (1,386) Hacksaw Ridge (1,386)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,139) Legion (7,331) Supernatural (7,219) Arrow (5,442) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,551) Black Sails (3,502) Taboo (3,434) Vikings (3,369) Suits (3,011) Legends of Tomorrow (2,895)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017