Giriş Kayıt
Matthew Cottle

Matthew Cottle (50)


Oyuncu

Matthew Cottle, 16 Şubat 1967 Henley on Thames, Oxfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. The Windsors (2016), (2012) Citizen Khan (2012), (2014) Two Down (2014), (1991) Miss Marple: They Do It with Mirrors (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Şubat 1967
Doğum Yeri: Henley on Thames, Oxfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.4 188
2016 Komedi Oyuncu 6.5 670

Kostümcü
2015 48 Dram Oyuncu 7.2 415
2015 Suç Oyuncu 8.0 3,918
2014 Komedi Oyuncu 6.1 274
2014 47 Komedi Oyuncu 8.0 1,048
2012 Komedi Oyuncu 6.4 2,479
2005 38 Suç Oyuncu    
2000 Dram Oyuncu 5.2 808
1999 32 Dram Oyuncu 6.1 27,400
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,272
1992 25 Biyografi Oyuncu 7.6 46,666
1991 Suç Oyuncu 7.3 998
Dizi Altyazıları
Vikings (13,281) Shameless (7,024) Black Mirror (5,925) The Flash (4,203) Star Trek: Discovery (2,327) The Big Bang Theory (1,559) Bron/Broen (1,149) Supergirl (1,132) Black Lightning (1,075) Stranger Things (1,059)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018