Giriş Kayıt
Anna Cottle

Anna Cottle


Yapımcı, Görsel Efekt

Anna Cottle, yapımcı, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Görsel Efekt 8.6 182,999

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Çeşitli 8.8 1,313,455

Lanetli Ev
1979 Korku Yapımcı 6.8 14,220

Biri Beni Gözlüyor
1978 Korku Yapımcı    
1977 Macera Yapımcı 5.8 405
Film Altyazıları
Gold (5,719) Get Out (2,988) Logan (2,520) Rings (2,279) The Age of Shadows (1,886) La La Land (1,761) Split (1,601) Sand Castle (1,470) Zashchitniki (1,405) The Great Wall (1,248)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,560) Fargo (3,654) The Last Kingdom (2,315) The Expanse (2,039) Doctor Who (1,965) Into the Badlands (1,692) Game of Thrones (1,590) Vikings (1,582) Better Call Saul (1,527) Supernatural (1,424)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017