Giriş Kayıt
Anna Cottle

Anna Cottle


Yapımcı, Görsel Efekt

Anna Cottle, yapımcı, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Görsel Efekt 8.6 191,480

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Çeşitli 8.8 1,379,500

Lanetli Ev
1979 Korku Yapımcı 6.8 14,220

Biri Beni Gözlüyor
1978 Korku Yapımcı    
1977 Macera Yapımcı 5.8 405
Film Altyazıları
Blade Runner 2049 (3,635) Last Flag Flying (3,612) The Man from Earth: Holocene (3,492) Jigsaw (3,401) Geostorm (3,178) Thor: Ragnarok (1,724) The Open House (1,235) Dunkirk (1,189) The Foreigner (971) It (967)
Dizi Altyazıları
Vikings (20,492) Black Mirror (5,821) Supernatural (4,150) The Big Bang Theory (3,689) The Flash (3,396) Shameless (3,347) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,146) The Blacklist (2,102) The X Files (1,726) Knightfall (1,597)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018