Giriş Kayıt
Ryal Cosgrove

Ryal Cosgrove


Özel Efekt, Sanat Bölümü

Ryal Cosgrove, Özel efekt, sanat bölümü. Not Defteri (2004), Geliş (2016), Evdeki Düşman (2009), Ölümsüzler (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ryan Cosgrove | Ryle Cosgrove
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Tarihi Özel Efekt 7.7 13

Geliş
2016 Dram Özel Efekt 8.0 396,627

Tehlikeli Yürüyüş
2015 Macera Özel Efekt 7.3 97,645

Her Şey Güzel Olacak
2015 Dram Özel Efekt 5.5 4,732

Yasak Bölge
2014 Aksiyon Özel Efekt 5.7 34,845
2013 Aksiyon Özel Efekt 6.4 134,837
2013 Aksiyon Özel Efekt 6.7 136,741

Şirinler 2
2013 Animasyon Özel Efekt 5.4 30,705
2013 Dram Özel Efekt 6.5 656

Sürgün
2012 Aksiyon Özel Efekt 6.1 25,035

Yolda
2012 Macera Özel Efekt 6.1 35,597

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Özel Efekt 6.0 145,137
2011 Korku Özel Efekt 4.9 5,599
2011 Dram Özel Efekt 5.6 68,377

Yaşam Şifresi
2011 Gizem Özel Efekt 7.5 415,839

Benim Hikayem
2010 Dram Özel Efekt 7.3 21,258

Annemi Öldürdüm
2009 Dram Özel Efekt 7.5 21,465
2009 Komedi Özel Efekt 6.9 4,931

Evdeki Düşman
2009 Korku Özel Efekt 7.0 158,264

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Özel Efekt 7.8 496,956

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 Aksiyon Özel Efekt 6.0 52,563
2008 Dram Özel Efekt 6.5 139

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Özel Efekt 5.2 128,753

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Özel Efekt 5.8 94,155
2007 Aksiyon Özel Efekt 7.7 1,166
2007 Komedi Özel Efekt    

Şeytanla Anlaşma
2006 Aksiyon Özel Efekt 5.3 41,543

Son Öpücük
2006 Komedi Özel Efekt 6.5 38,883
2006 Suç Özel Efekt    

Ormanın Esrarı
2006 Korku Özel Efekt 5.7 9,530
2006 Dram Özel Efekt    
2005 Suç Özel Efekt    

Amerikan Büyüsü
2005 Korku Özel Efekt 5.0 22,916

Not Defteri
2004 Dram Özel Efekt 7.9 431,736

Yeni Yıl
2004 Dram Özel Efekt 6.3 7,290

Bulutların Üzerinde
2004 Dram Özel Efekt 6.6 12,886
2004 Komedi Özel Efekt 5.6 1,541
2003 Gerilim Özel Efekt    
2003 Biyografi Özel Efekt    
2003 Korku Özel Efekt 5.4 2,635
2003 Dram Özel Efekt 6.6 1,010
2003 Dram Özel Efekt 5.5 776
2003 Komedi Özel Efekt 5.8 485
2003 Dram Özel Efekt 5.6 959

Korku Nokta Com
2002 Suç Özel Efekt 3.3 17,781
2002 Gerilim Özel Efekt    

Hırsızlar Çetesi
2002 Aksiyon Özel Efekt 5.6 754

Terkediş
2002 Dram Özel Efekt 4.9 8,187

Uykusuz
2001 Aksiyon Özel Efekt 5.3 606
2001 Dram Özel Efekt    
2001 Bilim-Kurgu Özel Efekt 5.6 2,234

Komşum Bir Katil
2000 Komedi Özel Efekt 6.7 95,547
2000 Gerilim Özel Efekt 4.5 190
2000 Dram Özel Efekt 6.9 3,390
2000 Aksiyon Özel Efekt    
1999 Dram Özel Efekt 5.3 148
1999 Dram Özel Efekt 5.0 636
1999 Macera Özel Efekt 3.5 1,112
1998 Gerilim Özel Efekt 5.3 190

Küçük Adamlar
1998 Dram Özel Efekt 6.4 364

Son Görev
1997 Aksiyon Özel Efekt 6.9 7,532
1996 Aksiyon Özel Efekt 5.3 236
1995 Aksiyon Özel Efekt 6.4 21,621
1995 Aksiyon Özel Efekt 5.6 978

Tarayici
1994 Komedi Özel Efekt 6.1 8,368
1994 Korku Özel Efekt 4.1 875
1993 Macera Özel Efekt 6.4 316
1993 Gerilim Özel Efekt
Sanat Bölümü
5.6 353
1991 Aksiyon Özel Efekt 5.2 2,054
1989 Aksiyon Özel Efekt 3.8 337
1989 Korku Özel Efekt    

Savaş ve Anılar
1988 Dram Özel Efekt    
1988 Suç Sanat Bölümü 5.8 2,662
1985 Aksiyon Sanat Bölümü 4.3 1,362

Kanlı Yaş Günü
1981 Korku Sanat Bölümü 6.0 5,668

Sevgililer Günü Laneti
1981 Korku Sanat Bölümü 6.2 13,726
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017