Giriş Kayıt
Paola Cortellesi

Paola Cortellesi (43)


Oyuncu, Senarist

Paola Cortellesi, 24 Kasım 1973 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu, senarist. Beni Yargılama (2011), Maschi contro femmine (2010), Scusate se esisto! (2014), Sotto una buona stella (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Kasım 1973
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Yay
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (33)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Senarist
Oyuncu
5.6 181
2015 42 Komedi Senarist
Oyuncu
6.5 404
2015 42 Tarihi Oyuncu 5.6 236
2014 41 Komedi Oyuncu
Senarist
6.5 857
2014 41 Komedi Oyuncu 5.6 839
2014 41 Komedi Oyuncu 5.6 824
2011 38 Komedi Oyuncu 6.0 338

Beni Yargılama
2011 38 Komedi Oyuncu 6.1 1,623
2011 38 Komedi Oyuncu 5.4 1,038
2010 37 Komedi Oyuncu 5.8 1,531
2009 36 Suç Oyuncu 5.4 61
2009 36 Dram Oyuncu 6.4 289
2007 34 Biyografi Oyuncu 6.7 302
2007 34 Dram Oyuncu    
2005 32 Dram 6.3 847
2003 30 Komedi Oyuncu 6.5 176
2002 29 Komedi Oyuncu 5.6 122
2000 27 Komedi Oyuncu 6.9 3,598
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017