Giriş Kayıt
Mick Corrigan

Mick Corrigan


Dublör, Oyuncu, Özel Efekt

Mick Corrigan, dublör, oyuncu, Özel efekt. Lanetliler Kraliçesi (2002), Dr. Moreau'nun Adası (1996), Anaconda 2: Lanetli Orkidenin Peşinde (2004), Akıntıya Karşı (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mick Corrigan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Dublör    

Thor 3: Ragnarok
2017 Aksiyon Dublör 8.2 151,779

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Dublör 6.7 159,571

Karanlık Sular
2016 Dram Özel Efekt 6.3 89,083
2016 Suç Oyuncu
Dublör
6.3 2,054

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Dublör 6.1 169,344

Son Umut
2014 Dram Dublör 7.1 61,399
2014 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.3 3,175

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 Aksiyon Dublör 4.5 2,451
2013 Aksiyon Dublör 6.7 368,052

Macera Adası 2
2013 Macera Dublör 5.0 1,195
2013 Komedi Dublör 7.3 2,254
2011 Komedi Dublör 4.4 242

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Dublör 6.3 117,363
2007 Dram Dublör 6.0 487
2007 Dram Dublör 7.1 466
2007 Dram Oyuncu 7.4 1,191

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Dublör 6.1 250,829

Büyük Baskın
2005 Aksiyon Dublör 6.7 19,258

Görünmez Savaşçı
2005 Aksiyon Dublör 5.0 47,324
2005 Macera Dublör 6.2 8

Anaconda 2: Lanetli Orkidenin Peşinde
2004 Macera Dublör 4.6 23,658

Son Samuray
2003 Aksiyon Dublör 7.7 342,994

Cenneti Kurmak
2003 Biyografi Dublör
Oyuncu
5.8 502

Akıntıya Karşı
2003 Biyografi Dublör 7.2 2,875

Kanguru Jack
2003 Macera Dublör 4.4 25,218

Hayalet Gemi
2002 Korku Dublör 5.5 81,094
2002 Dram Dublör    

Lanetliler Kraliçesi
2002 Fantastik Dublör 5.3 46,690
2002 Aksiyon Dublör 5.4 5,701
2002 Aksiyon Dublör    
2001 Macera Dublör    
2000 Dram Oyuncu 4.0 382
2000 Suç Dublör 5.1 1,287

67 Model Tanrıça
2000 Komedi Dublör 7.0 1,601

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Dublör 6.1 262,396

Matrix
1999 Aksiyon Dublör 8.7 1,353,591

İnce Kırmızı Hat
1998 Dram Dublör 7.6 150,025

Karanlık Şehir
1998 Dram Dublör 7.7 168,076

Suç Kapanı
1998 Komedi Oyuncu 5.5 1,525
1997 Macera Dublör 5.7 1,166

Dr. Moreau'nun Adası
1996 Korku Dublör 4.4 27,709

Süper Polis 4
1996 Aksiyon Dublör 6.6 13,643

Dönüş Yok
1994 Aksiyon Dublör 6.1 16,441

Sokak Dövüşçüsü
1994 Aksiyon Dublör 3.8 56,377
1994 Komedi Dublör 5.4 5,291
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,239) Dunkirk (4,044) Stronger (3,084) It (2,249) American Made (1,539) Mother! (1,538) Loving Vincent (1,472) Kingsman: The Golden Circle (1,422) Flatliners (694) The Foreigner (678)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,383) Shameless (6,289) Mr. Robot (5,440) Game of Thrones (3,354) Peaky Blinders (2,267) Manhunt: Unabomber (2,219) Lucifer (1,805) Designated Survivor (1,680) Supernatural (1,441) The Big Bang Theory (1,210)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017