Giriş Kayıt
Mick Corrigan

Mick Corrigan


Dublör, Oyuncu, Özel Efekt

Mick Corrigan, dublör, oyuncu, Özel efekt. Lanetliler Kraliçesi (2002), Dr. Moreau'nun Adası (1996), Anaconda 2: Lanetli Orkidenin Peşinde (2004), Akıntıya Karşı (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mick Corrigan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Dublör    
2017 Aksiyon Dublör 7.9 330,512

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Dublör 6.6 194,517

Karanlık Sular
2016 Dram Özel Efekt 6.3 94,653
2016 Suç Oyuncu
Dublör
6.3 2,307

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Dublör 6.1 175,790

Son Umut
2014 Dram Dublör 7.1 63,559
2014 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.3 3,175

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 Aksiyon Dublör 4.5 2,451
2013 Aksiyon Dublör 6.7 377,928

Macera Adası 2
2013 Macera Dublör 5.0 1,195
2013 Komedi Dublör 7.3 2,254
2011 Komedi Dublör 4.4 242

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Dublör 6.3 120,876
2007 Dram Dublör 6.0 487
2007 Dram Dublör 7.1 466
2007 Dram Oyuncu 7.4 1,191

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Dublör 6.1 254,075

Büyük Baskın
2005 Aksiyon Dublör 6.7 19,258

Görünmez Savaşçı
2005 Aksiyon Dublör 5.0 47,937
2005 Macera Dublör 6.2 8

Anaconda 2: Lanetli Orkidenin Peşinde
2004 Macera Dublör 4.6 24,668

Son Samuray
2003 Aksiyon Dublör 7.7 351,422

Cenneti Kurmak
2003 Biyografi Dublör
Oyuncu
5.8 502

Akıntıya Karşı
2003 Biyografi Dublör 7.2 2,875

Kanguru Jack
2003 Macera Dublör 4.4 25,832

Hayalet Gemi
2002 Korku Dublör 5.5 82,695
2002 Dram Dublör    

Lanetliler Kraliçesi
2002 Fantastik Dublör 5.3 47,671
2002 Aksiyon Dublör 5.4 5,701
2002 Aksiyon Dublör    
2001 Macera Dublör    
2000 Dram Oyuncu 4.0 382
2000 Suç Dublör 5.1 1,287

67 Model Tanrıça
2000 Komedi Dublör 7.0 1,601

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Dublör 6.1 268,477

Matrix
1999 Aksiyon Dublör 8.7 1,404,431

İnce Kırmızı Hat
1998 Dram Dublör 7.6 153,671

Karanlık Şehir
1998 Dram Dublör 7.7 171,278

Suç Kapanı
1998 Komedi Oyuncu 5.5 1,525
1997 Macera Dublör 5.7 1,166

Dr. Moreau'nun Adası
1996 Korku Dublör 4.4 28,105

Süper Polis 4
1996 Aksiyon Dublör 6.6 13,643

Dönüş Yok
1994 Aksiyon Dublör 6.1 16,441

Sokak Dövüşçüsü
1994 Aksiyon Dublör 3.8 57,538
1994 Komedi Dublör 5.4 5,291
Dizi Altyazıları
Westworld (15,209) Supernatural (4,553) La casa de papel (4,034) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,360) Gotham (3,339) Arrow (2,505) 13 Reasons Why (2,031) The 100 (2,025) Lucifer (1,803) The Flash (1,763)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018