Giriş Kayıt
Anne Cornwall

Anne Cornwall (83)


Oyuncu

Anne Cornwall, 16 Ocak 1897 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu. College (1927) yapımıyla biliniyor.02 Mart 1980 tarihinde (83 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Ocak 1897
Ölüm Tarihi: 02 Mart 1980
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Ann Cornwall
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.47 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1957 60 Biyografi Oyuncu 5.1 198
1954 57 Western Oyuncu 6.6 768
1952 55 Dram Oyuncu 6.9 748
1949 52 Suç Oyuncu 6.9 2,246
1947 50 Kara Film Oyuncu 7.1 1,359
1946 49 Dram Oyuncu 6.7 19

Güneyli
1945 48 Dram Oyuncu 7.3 1,849

Ölmeyen Rüyalar
1944 47 Korku Oyuncu 5.4 493

Mr. Smith Washington'a Gidiyor
1939 42 Dram Oyuncu 8.2 81,353

Para Beraber Gitmez
1938 41 Komedi Oyuncu 8.0 18,499
1937 40 Komedi Oyuncu 7.5 1,010
1930 33 Suç Oyuncu 6.8 229
1927 30 Komedi Oyuncu 7.2 3,238
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,038) Rogue One (4,830) Split (3,477) Assassin's Creed (2,479) Brimstone (2,151) Paterson (1,776) Hidden Figures (1,595) The Institute (1,547) The Great Wall (1,207) Passengers (1,078)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,840) Legion (6,945) Arrow (3,717) Legends of Tomorrow (2,161) Into the Badlands (2,083) The Blacklist (1,666) Vikings (1,592) Black Sails (1,541) Game of Thrones (1,451) 24: Legacy (1,416)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017