Giriş Kayıt
Bob Cornett

Bob Cornett


Sesler

Bob Cornett, sesler. Çin Mahallesi (1974), Çıkış Yok (1987), Haberler (1987), Lost in Space (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert H. Cornett | Robert Cornett
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bizim Ev
1988 Dram Sesler    

Çıkış Yok
1987 Aksiyon Sesler 7.1 28,949

Haberler
1987 Komedi Sesler 7.2 22,592
1986 Biyografi Sesler 6.2 1,203
1984 Dram Sesler    

Yaralı Yüz
1983 Suç Sesler 8.3 596,736
1981 Suç Sesler 6.7 4,412
1980 Dram Sesler 7.4 2,264
1976 Dram Sesler 6.6 872

Çin Mahallesi
1974 Suç Sesler 8.2 239,416
1971 Dram Sesler    
1968 Bilim-Kurgu Sesler 7.1 1,523

Zaman Tüneli
1966 Aksiyon Sesler 7.7 2,102
1965 Macera Sesler 7.3 4,375
1964 Macera Sesler 7.3 2,376
1953 Komedi Sesler 7.3 1,749
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017