Giriş Kayıt
Bob Cornett

Bob Cornett


Sesler

Bob Cornett, sesler. Çin Mahallesi (1974), Çıkış Yok (1987), Haberler (1987), Lost in Space (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert H. Cornett | Robert Cornett
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bizim Ev
1988 Dram Sesler    

Çıkış Yok
1987 Aksiyon Sesler 7.1 28,331

Haberler
1987 Komedi Sesler 7.2 22,495
1986 Biyografi Sesler 6.2 1,203
1984 Dram Sesler    

Yaralı Yüz
1983 Suç Sesler 8.3 583,098
1981 Suç Sesler 6.7 4,412
1980 Dram Sesler 7.4 2,170
1976 Dram Sesler 6.6 867

Çin Mahallesi
1974 Suç Sesler 8.2 233,912
1971 Dram Sesler    
1968 Bilim-Kurgu Sesler 7.1 1,513

Zaman Tüneli
1966 Aksiyon Sesler 7.7 2,102
1965 Macera Sesler 7.3 4,232
1964 Macera Sesler 7.3 2,193
1953 Komedi Sesler 7.3 1,749
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (170,442) Ozark (2,846) Suits (2,214) Dark Matter (2,030) Fargo (1,556) Orphan Black (1,296) Zoo (1,184) Preacher (1,052) The Strain (1,038) Genius (989)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017