Giriş Kayıt
Lee Cornes

Lee Cornes


Oyuncu, Senarist

Lee Cornes, oyuncu, senarist. Grange Hill (1978) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mr. Lee Cornes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Belgesel Oyuncu    
2002 Animasyon Senarist 6.8 5,766
1991 Komedi Oyuncu 8.2 9,918
1988 Komedi Oyuncu 7.8 812
1988 Komedi Oyuncu 8.4 67
1982 Komedi Oyuncu 8.2 11,110
1978 Aile Oyuncu 7.1 827
1963 Macera Oyuncu 8.5 29,950
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (12,260) Blade Runner 2049 (3,534) Jigsaw (2,664) Last Flag Flying (2,452) The Man from Earth: Holocene (2,430) Geostorm (2,397) The Open House (1,360) Dunkirk (1,194) The Foreigner (1,059) It (1,013)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,269) Black Mirror (5,681) Supernatural (4,750) The Big Bang Theory (4,084) Shameless (2,683) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,627) The Blacklist (2,261) The Flash (1,930) The X Files (1,922) Knightfall (1,503)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018