Giriş Kayıt
Lee Cornes

Lee Cornes


Oyuncu, Senarist

Lee Cornes, oyuncu, senarist. Grange Hill (2008) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mr. Lee Cornes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Belgesel Oyuncu    
2008 Aile Oyuncu    
2002 Animasyon Senarist 6.8 5,766
1995 Komedi Oyuncu    
1988 Komedi Oyuncu 7.8 812
1988 Komedi Oyuncu 8.4 67
1982 Komedi Oyuncu 8.2 11,037
1963 Macera Oyuncu 8.5 28,578
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017