Giriş Kayıt
Lee Cornes

Lee Cornes


Oyuncu, Senarist

Lee Cornes, oyuncu, senarist. Grange Hill (1978) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mr. Lee Cornes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Belgesel Oyuncu    
2002 Animasyon Senarist 6.8 5,766
1991 Komedi Oyuncu 8.2 9,918
1988 Komedi Oyuncu 7.8 812
1988 Komedi Oyuncu 8.4 67
1982 Komedi Oyuncu 8.2 11,671
1978 Aile Oyuncu 7.1 879
1963 Macera Oyuncu 8.4 30,814
Film Altyazıları
Rampage (15,506) Ready Player One (10,979) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,753) The Cured (1,520) Blockers (1,279) Den 12. mann (727) Set It Up (554) Black Panther (549) Journey's End (477)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,113) 12 Monkeys (2,999) Into the Badlands (2,739) La casa de papel (2,261) The 100 (1,892) Legion (1,462) Fear the Walking Dead (1,140) The Crossing (1,135) The Expanse (1,021) Unsolved (989)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018