Giriş Kayıt
Lee Cornes

Lee Cornes


Oyuncu, Senarist

Lee Cornes, oyuncu, senarist. Grange Hill (1978) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mr. Lee Cornes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Belgesel Oyuncu    
2002 Animasyon Senarist 6.8 5,766
1991 Komedi Oyuncu 8.2 9,918
1988 Komedi Oyuncu 7.8 812
1988 Komedi Oyuncu 8.4 67
1982 Komedi Oyuncu 8.2 11,539
1978 Aile Oyuncu 7.1 879
1963 Macera Oyuncu 8.4 30,469
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,255) Hostiles (2,738) Den of Thieves (2,681) Maze Runner: The Death Cure (2,174) 12 Strong (2,012) Wildling (1,772) The Commuter (1,023) Peter Rabbit (1,013) Submergence (866) A Quiet Place (745)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,433) The Terror (3,374) The Flash (2,708) Legion (2,671) The Crossing (2,186) Vikings (1,353) Supernatural (1,346) The Expanse (1,258) The Big Bang Theory (1,128) Fear the Walking Dead (1,018)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018