Giriş Kayıt
John Cornejo

John Cornejo


Görsel Efekt, Oyuncu

John Cornejo, görsel efekt, oyuncu. Son Durak (2000), Wizards of Waverly Place: The Movie (2009), Güzel Dadı Çirkin Kral (1997), A Dog of Flanders (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 429,356

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 335,120

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 250,535
2012 Animasyon Görsel Efekt 1.7 6,379

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 770,436
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 12,120

Büyük Dövüş
2011 Dram Görsel Efekt 8.2 385,701

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 104,782
2010 Korku Görsel Efekt 4.5 1,959

Oyuncu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 121,660

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Görsel Efekt 6.5 182,525

Vampir Günlükleri
2009 Dram Görsel Efekt 7.8 250,768
2009 Macera Görsel Efekt 6.4 7,591

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Görsel Efekt 6.5 61,723

Dehşet Treni
2008 Korku Görsel Efekt 6.1 53,383

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 182,601

Bakış Açısı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 135,718
2008 Aksiyon Görsel Efekt    

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Görsel Efekt 7.6 72,849

Ölüm Bekçisi
2007 Korku Görsel Efekt 5.6 11,395

Zafer Patenleri
2007 Komedi Görsel Efekt 6.3 142,091

Müzede Bir Gece
2006 Macera Görsel Efekt 6.4 270,664

Kutup Macerası
2006 Macera Görsel Efekt 7.3 54,251

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 288,269

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 116,084

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Görsel Efekt 3.0 23,395

Şaşkın
2000 Komedi Görsel Efekt 6.0 88,542

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 107,410
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 512,088

Son Durak
2000 Korku Görsel Efekt 6.7 201,908
2000 Aksiyon Görsel Efekt 2.4 70,568

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 622,275
1999 Aile Görsel Efekt 6.3 787
1999 Macera Görsel Efekt    

BebekgenIuses
1999 Komedi Görsel Efekt 2.6 21,019

Aşkın Gücü
1998 Dram Görsel Efekt 7.0 92,016

Sel
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 29,370

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 242,832

Hava Kuvvetleri Bir
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 161,114
1997 Komedi Görsel Efekt 5.9 8,057

Smilla Ve Karlar
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 11,982

Güzel Dadı Çirkin Kral
1997 Komedi Görsel Efekt 5.3 7,369

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Görsel Efekt 7.3 212,211
1986 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018