Giriş Kayıt
John Cornejo

John Cornejo


Görsel Efekt, Oyuncu

John Cornejo, görsel efekt, oyuncu. Son Durak (2000), Wizards of Waverly Place: The Movie (2009), Güzel Dadı Çirkin Kral (1997), A Dog of Flanders (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 405,226

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 322,939

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 242,156
2012 Animasyon Görsel Efekt 1.8 6,055

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 743,963
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 12,120

Büyük Dövüş
2011 Dram Görsel Efekt 8.2 361,977

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 101,639
2010 Korku Görsel Efekt 4.5 1,890

Oyuncu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 118,047

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Görsel Efekt 6.5 174,813

Vampir Günlükleri
2009 Dram Görsel Efekt 7.8 238,823
2009 Macera Görsel Efekt 6.4 7,591

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Görsel Efekt 6.5 59,278

Dehşet Treni
2008 Korku Görsel Efekt 6.1 51,021

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 175,803

Bakış Açısı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 132,317
2008 Aksiyon Görsel Efekt    

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Görsel Efekt 7.6 70,820

Ölüm Bekçisi
2007 Korku Görsel Efekt 5.6 11,395

Zafer Patenleri
2007 Komedi Görsel Efekt 6.3 136,894

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 255,677

Kutup Macerası
2006 Macera Görsel Efekt 7.3 51,990

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 278,992

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 112,770

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Görsel Efekt 3.0 22,893

Şaşkın
2000 Komedi Görsel Efekt 6.0 85,727

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 104,287
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 489,825

Son Durak
2000 Korku Görsel Efekt 6.7 192,568
2000 Aksiyon Görsel Efekt 2.4 67,873

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 580,751
1999 Aile Görsel Efekt 6.3 787
1999 Macera Görsel Efekt    

BebekgenIuses
1999 Komedi Görsel Efekt 2.6 21,009

Aşkın Gücü
1998 Dram Görsel Efekt 7.0 88,185

Sel
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 28,194

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 233,482

Hava Kuvvetleri Bir
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 154,763
1997 Komedi Görsel Efekt 5.9 7,687

Smilla Ve Karlar
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 11,982

Güzel Dadı Çirkin Kral
1997 Komedi Görsel Efekt 5.3 6,855

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Görsel Efekt 7.3 202,717
1986 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017