Giriş Kayıt
John Cornejo

John Cornejo


Görsel Efekt, Oyuncu

John Cornejo, görsel efekt, oyuncu. Son Durak (2000), Wizards of Waverly Place: The Movie (2009), Güzel Dadı Çirkin Kral (1997), A Dog of Flanders (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 413,319

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 328,980

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 246,104
2012 Animasyon Görsel Efekt 1.7 6,379

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 757,380
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 12,120

Büyük Dövüş
2011 Dram Görsel Efekt 8.2 371,814

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 103,217
2010 Korku Görsel Efekt 4.5 1,959

Oyuncu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 119,592

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Görsel Efekt 6.5 178,644

Vampir Günlükleri
2009 Dram Görsel Efekt 7.8 244,217
2009 Macera Görsel Efekt 6.4 7,591

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Görsel Efekt 6.5 60,327

Dehşet Treni
2008 Korku Görsel Efekt 6.1 51,889

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 178,693

Bakış Açısı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 133,935
2008 Aksiyon Görsel Efekt    

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Görsel Efekt 7.6 71,790

Ölüm Bekçisi
2007 Korku Görsel Efekt 5.6 11,395

Zafer Patenleri
2007 Komedi Görsel Efekt 6.3 139,104

Müzede Bir Gece
2006 Macera Görsel Efekt 6.4 263,015

Kutup Macerası
2006 Macera Görsel Efekt 7.3 53,205

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 283,054

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 114,352

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Görsel Efekt 3.0 22,893

Şaşkın
2000 Komedi Görsel Efekt 6.0 87,010

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 105,832
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 500,220

Son Durak
2000 Korku Görsel Efekt 6.7 197,335
2000 Aksiyon Görsel Efekt 2.4 68,851

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 604,109
1999 Aile Görsel Efekt 6.3 787
1999 Macera Görsel Efekt    

BebekgenIuses
1999 Komedi Görsel Efekt 2.6 21,019

Aşkın Gücü
1998 Dram Görsel Efekt 7.0 89,872

Sel
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 28,309

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 238,119

Hava Kuvvetleri Bir
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 157,970
1997 Komedi Görsel Efekt 5.9 7,786

Smilla Ve Karlar
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 11,982

Güzel Dadı Çirkin Kral
1997 Komedi Görsel Efekt 5.3 6,855

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Görsel Efekt 7.3 207,297
1986 Dram Oyuncu    
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018