Giriş Kayıt
John Cornejo

John Cornejo


Görsel Efekt, Oyuncu

John Cornejo, görsel efekt, oyuncu. Son Durak (2000), Wizards of Waverly Place: The Movie (2009), Güzel Dadı Çirkin Kral (1997), A Dog of Flanders (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 409,028

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 325,643

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 243,739
2012 Animasyon Görsel Efekt 1.7 6,265

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 750,328
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 12,120

Büyük Dövüş
2011 Dram Görsel Efekt 8.2 366,421

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 102,327
2010 Korku Görsel Efekt 4.5 1,890

Oyuncu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 118,693

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Görsel Efekt 6.5 176,422

Vampir Günlükleri
2009 Dram Görsel Efekt 7.8 241,242
2009 Macera Görsel Efekt 6.4 7,591

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Görsel Efekt 6.5 59,767

Dehşet Treni
2008 Korku Görsel Efekt 6.1 51,480

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 177,171

Bakış Açısı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 133,043
2008 Aksiyon Görsel Efekt    

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Görsel Efekt 7.6 71,208

Ölüm Bekçisi
2007 Korku Görsel Efekt 5.6 11,395

Zafer Patenleri
2007 Komedi Görsel Efekt 6.3 137,782

Müzede Bir Gece
2006 Macera Görsel Efekt 6.4 258,863

Kutup Macerası
2006 Macera Görsel Efekt 7.3 52,468

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 280,716

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 113,470

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Görsel Efekt 3.0 22,893

Şaşkın
2000 Komedi Görsel Efekt 6.0 86,285

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 104,994
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 494,390

Son Durak
2000 Korku Görsel Efekt 6.7 194,881
2000 Aksiyon Görsel Efekt 2.4 68,286

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 586,674
1999 Aile Görsel Efekt 6.3 787
1999 Macera Görsel Efekt    

BebekgenIuses
1999 Komedi Görsel Efekt 2.6 21,019

Aşkın Gücü
1998 Dram Görsel Efekt 7.0 88,935

Sel
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 28,309

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 235,735

Hava Kuvvetleri Bir
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 156,112
1997 Komedi Görsel Efekt 5.9 7,748

Smilla Ve Karlar
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 11,982

Güzel Dadı Çirkin Kral
1997 Komedi Görsel Efekt 5.3 6,855

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Görsel Efekt 7.3 204,851
1986 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017