Giriş Kayıt
Rob Corn

Rob Corn


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yönetmen

Rob Corn, yönetmen asistanı, yapımcı, yönetmen. Tuhaf Bilim (1985), Üç kabadayi (1986), Ninja Kaplumbağalar 2: Sızıntının Esrarı (1991), Muhtesem ikili (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert L. Corn | Robert Corn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.1 7,819
2005 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.6 193,429
2004 Komedi Yapımcı 6.7 735
2002 Dram Yapımcı 5.0 67

Hiç Hesapta Yokken
1998 Komedi 6.3 41,852
1993 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 9,967

Aşk İksiri
1992 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 11,518

Ninja Kaplumbağalar 2: Sızıntının Esrarı
1991 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 46,097
1989 Dram Yönetmen Asistanı 5.2 541
1988 Dram Yönetmen Asistanı    
1987 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 71

Üç kabadayi
1986 Macera Yönetmen Asistanı 6.5 59,667
1986 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 12,840

Tuhaf Bilim
1985 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 68,114

Muhtesem ikili
1984 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.8 14,652

Jaws 3
1983 Korku Çeşitli 3.6 32,605

Ölüm Bataklığı
1981 Macera Çeşitli 7.2 12,847
Dizi Altyazıları
Westworld (5,819) The Expanse (3,068) The 100 (2,758) La casa de papel (2,013) Colony (1,813) The Crossing (1,585) Luke Cage (1,437) Genius (1,269) 12 Monkeys (1,137) Vikings (1,104)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018