Giriş Kayıt
Rob Corn

Rob Corn


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yönetmen

Rob Corn, yönetmen asistanı, yapımcı, yönetmen. Tuhaf Bilim (1985), Üç kabadayi (1986), Ninja Kaplumbağalar 2: Sızıntının Esrarı (1991), Muhtesem ikili (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert L. Corn | Robert Corn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Grey's Anatomy
2005 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.7 178,097
2004 Komedi Yapımcı 6.7 735
2002 Dram Yapımcı 5.0 67

Hiç Hesapta Yokken
1998 Komedi 6.3 40,805
1993 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 9,467

Aşk İksiri
1992 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 10,874

Ninja Kaplumbağalar 2: Sızıntının Esrarı
1991 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 44,570
1989 Dram Yönetmen Asistanı 5.2 541
1988 Dram Yönetmen Asistanı    

Üç kabadayi
1986 Macera Yönetmen Asistanı 6.4 56,784
1986 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 12,052

Tuhaf Bilim
1985 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 64,500

Muhtesem ikili
1984 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 13,467

Jaws 3
1983 Korku Çeşitli 3.6 30,533

Ölüm Bataklığı
1981 Macera Çeşitli 7.2 12,793
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017