Giriş Kayıt
Rob Corn

Rob Corn


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yönetmen

Rob Corn, yönetmen asistanı, yapımcı, yönetmen. Tuhaf Bilim (1985), Üç kabadayi (1986), Ninja Kaplumbağalar 2: Sızıntının Esrarı (1991), Muhtesem ikili (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert L. Corn | Robert Corn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen    
2005 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.7 183,350
2004 Komedi Yapımcı 6.7 735
2002 Dram Yapımcı 5.0 67

Hiç Hesapta Yokken
1998 Komedi 6.3 41,195
1993 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 9,662

Aşk İksiri
1992 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 10,874

Ninja Kaplumbağalar 2: Sızıntının Esrarı
1991 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 45,136
1989 Dram Yönetmen Asistanı 5.2 541
1988 Dram Yönetmen Asistanı    
1987 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 71

Üç kabadayi
1986 Macera Yönetmen Asistanı 6.4 57,777
1986 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 12,399

Tuhaf Bilim
1985 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 65,880

Muhtesem ikili
1984 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 13,889

Jaws 3
1983 Korku Çeşitli 3.6 31,403

Ölüm Bataklığı
1981 Macera Çeşitli 7.2 12,847
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017