Giriş Kayıt
Rob Corn

Rob Corn


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yönetmen

Rob Corn, yönetmen asistanı, yapımcı, yönetmen. Tuhaf Bilim (1985), Üç kabadayi (1986), Ninja Kaplumbağalar 2: Sızıntının Esrarı (1991), Muhtesem ikili (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert L. Corn | Robert Corn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.7 173,046
2004 Komedi Yapımcı 6.7 735
2002 Dram Yapımcı 5.0 67

Hiç Hesapta Yokken
1998 Komedi 6.3 40,381
1993 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 9,300

Aşk İksiri
1992 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 10,760

Ninja Kaplumbağalar 2: Sızıntının Esrarı
1991 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 43,987
1989 Dram Yönetmen Asistanı 5.2 541
1988 Dram Yönetmen Asistanı    

Üç kabadayi
1986 Macera Yönetmen Asistanı 6.4 55,753
1986 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 11,855

Tuhaf Bilim
1985 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 63,202

Muhtesem ikili
1984 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 13,126

Jaws 3
1983 Korku Çeşitli 3.6 29,899

Ölüm Bataklığı
1981 Macera Çeşitli 7.2 12,206
Film Altyazıları
Live by Night (9,461) Why Him? (6,566) Rogue One (3,342) Resident Evil: The Final Chapter (3,304) Patriots Day (2,368) Assassin's Creed (2,082) Hidden Figures (1,991) Paterson (1,293) Split (1,232) Allied (946)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,021) Black Sails (4,157) Into the Badlands (3,213) Legion (2,365) The 100 (2,121) Vikings (1,790) Taken (1,534) The Originals (1,451) Designated Survivor (1,441) Game of Thrones (1,374)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017