Giriş Kayıt
Colman Corish

Colman Corish


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Colman Corish, sanat bölümü, sanat yönetmeni. An Everlasting Piece (2000), St. Ives (1998), (2004) Kral Arthur (2004), (2011) Çapraz Ateş (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Sanat Yönetmeni 8.2 89,902

Titanik: Kan ve Çelik
2012 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 1,368

Çapraz Ateş
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 75,540
2011 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 21,089

Aşka Yolculuk
2010 Komedi Sanat Yönetmeni 6.5 77,851
2007 Dram Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
8.1 56,129
2005 Macera Sanat Yönetmeni 6.7 3,277
2005 Komedi Sanat Yönetmeni 3.1 6,514

Kral Arthur
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 144,317

Kanlı Pazar
2002 Dram Sanat Bölümü 7.7 19,946

Aşkmatik
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.0 5,685
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.3 1,409
2000 Dram Sanat Yönetmeni    

Çılgın Mambo
2000 Komedi Sanat Yönetmeni 6.0 1,705
1998 Dram Sanat Bölümü 6.6 688

Gece Treni
1998 Dram Sanat Bölümü 6.5 296

Küçük Kasap
1997 Komedi Sanat Bölümü 7.2 7,955
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017