Giriş Kayıt
Colman Corish

Colman Corish


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Colman Corish, sanat bölümü, sanat yönetmeni. An Everlasting Piece (2000), St. Ives (1998), (2004) Kral Arthur (2004), (2011) Çapraz Ateş (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Sanat Yönetmeni 8.2 94,295

Titanik: Kan ve Çelik
2012 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 1,368

Çapraz Ateş
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 76,753
2011 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 21,407

Aşka Yolculuk
2010 Komedi Sanat Yönetmeni 6.5 80,703
2007 Dram Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
8.1 58,435
2005 Macera Sanat Yönetmeni 6.7 3,277
2005 Komedi Sanat Yönetmeni 3.1 6,514

Kral Arthur
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 147,156

Kanlı Pazar
2002 Dram Sanat Bölümü 7.7 19,946

Aşkmatik
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.0 5,685
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.3 1,409
2000 Dram Sanat Yönetmeni    

Çılgın Mambo
2000 Komedi Sanat Yönetmeni 6.0 1,705
1998 Dram Sanat Bölümü 6.6 688

Gece Treni
1998 Dram Sanat Bölümü 6.5 296

Küçük Kasap
1997 Komedi Sanat Bölümü 7.2 7,955
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018