Giriş Kayıt
Harry Cordwell

Harry Cordwell


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Harry Cordwell, set dekoratörü, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Güneş İmparatorluğu (1987), Victor Victoria (1982), Bugsy Malone (1976), Sherlock Holmes'un Özel Hayatı (1970) gibi yapımlarla biliniyor.01 Ocak 1995 tarihinde (25 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 01 Ocak 1995
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Güneş Dağları
1990 Macera Set Dekoratörü 7.3 2,795
1988 Dram Set Dekoratörü 6.9 365

Güneş İmparatorluğu
1987 Dram Set Dekoratörü 7.8 97,684
1986 Gerilim Set Dekoratörü 6.6 1,550
1986 Biyografi Set Dekoratörü 7.2 5,156
1984 Komedi Sanat Yönetmeni    
1984 Dram Sanat Bölümü    
1982 Komedi Set Dekoratörü 7.6 16,308
1982 Dram Set Dekoratörü    
1982 Dram Set Dekoratörü 6.5 896

Son Emir: Cennetin Kapısı
1981 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 35,304

Dünyanın Tarihi
1981 Komedi Sanat Bölümü 6.9 39,675
1980 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 6,259
1977 Komedi Set Dekoratörü
Sanat Bölümü
6.4 215
1976 Komedi Set Dekoratörü 6.9 13,361

Talihli Adam
1973 Komedi Set Dekoratörü 7.8 6,194
1971 Komedi Set Dekoratörü 6.5 930
1971 Dram Set Dekoratörü 7.2 4,262

Sherlock Holmes'un Özel Hayatı
1970 Macera Set Dekoratörü 7.2 7,815
1970 Komedi Set Dekoratörü 6.7 366

Aşk Kadınları
1969 Dram Sanat Bölümü 7.6 5,203
1968 Biyografi Sanat Bölümü 7.7 1,676
Film Altyazıları
The Foreigner (7,805) The Mountain Between Us (5,320) Flatliners (5,068) Stronger (3,503) Beyond Skyline (3,443) Dunkirk (3,299) American Made (2,233) Kingsman: The Golden Circle (1,998) It (1,803) Victoria & Abdul (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017