Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ronnie Corbett

Ronnie Corbett (85)


Oyuncu

Ronald Balfour Corbett, 04 Aralık 1930 Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Vahşi Yaratıklar (1997), (2010) Burke and Hare (2010), (2000) The Filth and the Fury (2000), (2012) A Liar's Autobiography: The Untrue Story of Monty Python's Graham Chapman (2012) gibi yapımlarla biliniyor.31 Mart 2016 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ronald Balfour Corbett
Doğum Tarihi: 04 Aralık 1930
Ölüm Tarihi: 31 Mart 2016
Doğum Yeri: Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Ronald Corbett | Sir Ronald Corbett | Ronnie Corbe
Burcu: Yay
Boyu: 1.55 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 84 Belgesel Oyuncu    
2012 82 Animasyon Oyuncu
5.9 1,273
2012 82 Belgesel Oyuncu    
2010 80 Komedi Oyuncu 6.2 16,475

Kimse Var Mı?
2008 78 Dram Oyuncu 6.8 4,127
2003 Komedi Oyuncu 7.7 17,110
2000 70 Belgesel Oyuncu 7.7 4,855

Vahşi Yaratıklar
1997 67 Komedi Oyuncu 6.4 19,645
1996 Aile Oyuncu 6.7 110
1990 60 Belgesel Oyuncu 7.2 191
1970 40 Komedi Oyuncu 7.2 443

Gazino Royal 007
1967 37 Aksiyon Oyuncu 5.2 22,560

Sahte milyoner
1954 24 Komedi Oyuncu 6.9 2,399
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017