Giriş Kayıt
Jean Corbett

Jean Corbett (58)


Oyuncu, Dublör

Jean Corbett, 08 Aralık 1911 Philadephia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, dublör. Ölüm Korkusu (1958) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Aralık 1911
Doğum Yeri: Philadephia, Pennsylvania, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Korkusu
1958 47 Gizem Oyuncu
Dublör
8.4 280,999
1957 46 Dram Oyuncu 6.8 3,725

80 Günde Devr-i Alem
1956 45 Macera Oyuncu 6.8 19,662
1955 44 Biyografi Oyuncu 7.2 2,960
1953 42 Komedi Oyuncu 6.5 1,482
1953 42 Komedi Oyuncu 6.0 282

Zincirli Köle
1953 42 Dram Oyuncu 6.8 6,971

Bir Gerdanlık Hikayesi
1952 41 Kara Film Oyuncu 6.3 666
1952 41 Komedi Oyuncu 6.8 3,604
1952 41 Komedi Oyuncu 6.2 646

Brodvey Şenlikleri
1951 40 Müzikal Oyuncu 5.6 328
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017