Giriş Kayıt
Gretchen Corbett

Gretchen Corbett (71)


Oyuncu

Gretchen Hoyt Corbett, 13 Ağustos 1945 Camp Sherman, Oregon, ABD doğumlu oyuncu. The Rockford Files (1974) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gretchen Hoyt Corbett
Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1945
Doğum Yeri: Camp Sherman, Oregon, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 66 Dram Oyuncu 5.3 57
2011 Komedi Oyuncu 7.8 14,117

Delil Yok
1995 50 Gerilim Oyuncu
4.3 717
1991 46 Dram Oyuncu 6.3 89
1981 36 Korku Oyuncu 3.8 452
1980 Aksiyon Oyuncu 7.5 16,319
1974 Suç Oyuncu 8.2 5,038

Hadi Jessica’nın Ödünü Patlatalım!
1971 26 Korku Oyuncu 6.5 5,329
Dizi Altyazıları
The Flash (5,049) Black Sails (4,437) Into the Badlands (3,960) Iron Fist (2,753) Vikings (1,851) Legion (1,586) Game of Thrones (1,378) Billions (1,351) Arrow (1,308) The 100 (1,247)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017