Giriş Kayıt
Nick Copus

Nick Copus (51)


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Nick Copus, 04 Eylül 1966 Hendon, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, yapımcı, oyuncu, yönetmen asistanı. Nikita (2010), 4400 (2004), Yarının İnsanları (2013), Into the Badlands (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Eylül 1966
Doğum Yeri: Hendon, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Nicholas Copus
Burcu: Başak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gizem Yönetmen 7.2 5,416
2016 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.0 6,376
2015 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
8.1 27,765
2014 Aksiyon Yönetmen 7.9 174,517
2014 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.2 19,371
2014 Dram Yönetmen 8.1 16,470
2014 Aksiyon Yönetmen 5.8 832
2014 Dram Yönetmen 7.2 9,135

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Yönetmen 7.3 31,434

Devrim
2012 Aksiyon Yönetmen 6.7 76,279

Ok
2012 Aksiyon Yönetmen 7.7 354,640
2011 45 Dram Yönetmen 6.2 379
2011 Aksiyon Yönetmen    
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Yönetmen
7.3 25,535
2010 Aksiyon Yönetmen 7.7 44,994

Triffidler'in Günü
2009 43 Aksiyon Yönetmen    
2008 Dram Oyuncu
Yönetmen
   
2005 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
Senarist
8.1 1,343

4400
2004 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.4 38,841
1999 Dram Yönetmen 5.9 1,349
1985 Dram Yönetmen 5.0 6,565
Dizi Altyazıları
Westworld (17,361) La casa de papel (8,185) The Terror (2,853) The Big Bang Theory (2,628) The Flash (2,527) Supernatural (2,306) Fear the Walking Dead (2,081) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,039) Legion (2,032) Gotham (1,932)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018