Giriş Kayıt
Nick Copus

Nick Copus (51)


Yönetmen, Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Nick Copus, 04 Eylül 1966 Hendon, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, yapımcı, senarist, oyuncu. Nikita (2010), 4400 (2004), Yarının İnsanları (2013), Into the Badlands (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Eylül 1966
Doğum Yeri: Hendon, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Nicholas Copus
Burcu: Başak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gizem Yönetmen 7.3 4,614
2016 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.0 6,277
2015 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
8.1 26,006
2014 Aksiyon Yönetmen 7.9 169,467
2014 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.2 19,068
2014 Dram Yönetmen 8.1 16,029
2014 Aksiyon Yönetmen 5.8 832
2014 Dram Yönetmen 7.2 9,135

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Yönetmen 7.3 31,139

Devrim
2012 Aksiyon Yönetmen 6.7 75,833

Ok
2012 Aksiyon Yönetmen 7.8 348,613
2011 45 Dram Yönetmen 6.2 379
2011 Aksiyon Yönetmen    
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Yönetmen
7.3 25,351
2010 Aksiyon Yönetmen 7.7 44,643

Triffidler'in Günü
2009 43 Aksiyon Yönetmen    
2008 Dram Oyuncu
Yönetmen
   
2005 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
Senarist
8.1 1,343

4400
2004 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.4 38,503
1999 Dram Yönetmen 5.9 1,273
1985 Dram Yönetmen 5.0 6,432
Dizi Altyazıları
Vikings (19,264) Black Mirror (6,376) The Flash (5,184) Shameless (4,727) Supernatural (3,609) The Big Bang Theory (3,460) The Blacklist (1,870) Star Trek: Discovery (1,641) The X Files (1,435) Knightfall (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018