Giriş Kayıt
Nick Copus

Nick Copus (51)


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Nick Copus, 04 Eylül 1966 Hendon, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, yapımcı, oyuncu, yönetmen asistanı. Nikita (2010), 4400 (2004), Into the Badlands (2015), Yarının İnsanları (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Eylül 1966
Doğum Yeri: Hendon, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Nicholas Copus
Burcu: Başak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.2 4,538
2016 Gizem Yönetmen 7.2 5,670
2016 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.0 6,376
2015 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
8.1 30,405
2014 Aksiyon Yönetmen 7.9 178,706
2014 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.2 19,596
2014 Dram Yönetmen 8.1 16,722
2014 Aksiyon Yönetmen 5.8 832
2014 Dram Yönetmen 7.2 9,135

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Yönetmen 7.3 31,656

Devrim
2012 Aksiyon Yönetmen 6.7 76,657

Ok
2012 Aksiyon Yönetmen 7.7 359,306
2011 45 Dram Yönetmen 6.2 379
2011 Aksiyon Yönetmen    
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Yönetmen
7.3 25,716
2010 Aksiyon Yönetmen 7.7 45,276

Triffidler'in Günü
2009 43 Aksiyon Yönetmen    
2008 Dram Oyuncu
Yönetmen
   
2005 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
Senarist
8.1 1,343

4400
2004 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.4 39,098
1999 Dram Yönetmen 5.9 1,378
1985 Dram Yönetmen 5.0 6,641
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018