Giriş Kayıt
Greg Coote

Greg Coote (71)


Yapımcı

Gregory Francis Coote, 05 Ekim 1942 Sydney, New Güney Wales, Avustralya doğumlu yapımcı. Fortress (1992), The Power of One (1992), İç Çamaşırı (1999) (1999), Bullet (1996) gibi yapımlarla biliniyor.27 Haziran 2014 tarihinde (71 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Gregory Francis Coote
Doğum Tarihi: 05 Ekim 1942
Ölüm Tarihi: 27 Haziran 2014
Doğum Yeri: Sydney, New Güney Wales, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Gregory Coote
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Yapımcı 5.5 1,228
2012 70 Komedi Yapımcı 5.6 5,552
2012 70 Aksiyon Yapımcı 3.8 1,343
2011 69 Biyografi 7.5 14,055

Danny Deckchair Nerede?
2003 61 Komedi 6.8 4,362
2002 Aksiyon Yapımcı    
2001 59 Korku Yapımcı    
2000 58 Dram Yapımcı    

İç Çamaşırı (1999)
1999 57 Romantik Yapımcı 6.6 6,852
1999 Aksiyon Yapımcı 7.3 2,658

Tarzan Kayıp Şehir
1998 56 Aksiyon Yapımcı 3.9 1,803

Cennet Yolu
1997 55 Dram Yapımcı 6.8 4,304

Kızılmaske
1996 54 Aksiyon Yapımcı 4.9 28,848
1996 54 Aksiyon Yapımcı 6.5 6,700
1994 52 Komedi Yapımcı 5.4 5,291
1992 50 Aksiyon Yapımcı 5.9 23,561
1992 50 Dram Yapımcı 7.2 7,926

Kaplumbağa Sahili
1992 50 Dram Yapımcı 4.8 192
1992 50 Aksiyon Yapımcı 4.2 250

Kanlı Ay
1990 48 Korku Yapımcı 4.5 348
1989 47 Dram Yapımcı 5.6 717
1985 43 Macera Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017