Giriş Kayıt
Paul Cooper

Paul Cooper


Oyuncu

Paul Cooper, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaşam Savaşı: Uzay Vampirleri
1985 Korku Oyuncu 6.1 18,122
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,288
1982 Komedi Oyuncu 8.3 20,888
1982 Dram Oyuncu 6.3 1,790
1979 Macera Oyuncu 7.8 1,417

Şeytanın Kurbanları
1968 Korku Oyuncu 6.6 4,596
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018