Giriş Kayıt
Paul Cooper

Paul Cooper


Oyuncu

Paul Cooper, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Macera Oyuncu    

Yaşam Savaşı: Uzay Vampirleri
1985 Korku Oyuncu 6.1 16,286
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,045
1982 Komedi Oyuncu 8.3 19,767
1982 Dram Oyuncu 6.3 1,790

Şeytanın Kurbanları
1968 Korku Oyuncu 6.7 4,051
Film Altyazıları
Passengers (8,625) Doctor Strange (4,299) Assassin's Creed (4,004) Arrival (2,949) Allied (2,766) xXx: Return of Xander Cage (2,614) Moana (1,889) Forushande (1,730) Hacksaw Ridge (1,728) Fences (1,514)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,690) Supernatural (8,461) Legion (8,315) Arrow (6,184) Black Sails (3,915) Taboo (3,885) Vikings (3,882) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,850) Suits (3,454) The 100 (3,189)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017