Giriş Kayıt
Paul Cooper

Paul Cooper


Oyuncu

Paul Cooper, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Macera Oyuncu    

Yaşam Savaşı: Uzay Vampirleri
1985 Korku Oyuncu 6.1 16,472
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,079
1982 Komedi Oyuncu 8.3 19,912
1982 Dram Oyuncu 6.3 1,790

Şeytanın Kurbanları
1968 Korku Oyuncu 6.7 4,051
Film Altyazıları
Gold (4,001) Get Out (2,399) Logan (1,922) La La Land (1,234) The Age of Shadows (1,218) Split (1,216) Rings (1,164) Zashchitniki (1,082) The Great Wall (952) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,029) The Blacklist (3,344) Into the Badlands (2,796) Fargo (2,607) The Last Kingdom (2,513) Doctor Who (2,114) The Expanse (1,543) Game of Thrones (1,528) Vikings (1,527) Supernatural (1,245)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017