Giriş Kayıt
Paul Cooper

Paul Cooper


Oyuncu

Paul Cooper, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaşam Savaşı: Uzay Vampirleri
1985 Korku Oyuncu 6.1 16,951
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,155
1982 Komedi Oyuncu 8.3 20,208
1982 Dram Oyuncu 6.3 1,790
1979 Macera Oyuncu 7.8 1,335

Şeytanın Kurbanları
1968 Korku Oyuncu 6.7 4,051
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (117,323) Rick and Morty (4,373) The Defenders (3,345) The Strain (3,013) Suits (1,917) Mr. Mercedes (1,316) The Sinner (1,131) Fargo (1,129) The Last Ship (1,080) Breaking Bad (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017