Giriş Kayıt
Paul Cooper

Paul Cooper


Oyuncu

Paul Cooper, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Macera Oyuncu    

Yaşam Savaşı: Uzay Vampirleri
1985 Korku Oyuncu 6.1 16,380
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,063
1982 Komedi Oyuncu 8.3 19,846
1982 Dram Oyuncu 6.3 1,790

Şeytanın Kurbanları
1968 Korku Oyuncu 6.7 4,051
Film Altyazıları
Live by Night (9,771) Resident Evil: The Final Chapter (8,761) Hidden Figures (4,641) Rogue One (4,218) Patriots Day (4,204) Assassin's Creed (3,718) Split (3,473) Allied (3,449) Paterson (3,264) Why Him? (1,786)
Dizi Altyazıları
Legion (4,376) The 100 (3,965) Arrow (3,216) Black Sails (3,150) The Expanse (3,034) The Originals (2,744) Colony (2,574) The Flash (2,245) The Last Kingdom (2,148) Vikings (2,010)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017