Giriş Kayıt
Garry Cooper

Garry Cooper


Oyuncu

Garry Cooper, Hull, East Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Caravaggio (1986), Evrenin Askerleri: Regenerasyon (2009), Benim Güzel Çamaşırhanem (1985), (1996) Beautiful Thing (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Hull, East Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Suç Oyuncu    

Pascal Kütüphanesi
2010 Dram Oyuncu 7.2 1,445
2009 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,464

Evrenin Askerleri: Regenerasyon
2009 Aksiyon Oyuncu 5.2 22,157
2008 Suç Oyuncu 7.8 1,237
2005 Belgesel Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 7.9 3,778
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,203
1997 Gerilim Oyuncu    
1997 Oyuncu 6.8 47
1996 Komedi Oyuncu 7.7 19,559
1994 Biyografi Oyuncu    
1991 Komedi Oyuncu 6.3 472

Kara Güneş Dağları
1990 Macera Oyuncu 7.3 2,795

Kulaklarını Dik
1987 Biyografi Oyuncu 7.4 4,640
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,878
1986 Biyografi Oyuncu 6.7 4,024

Benim Güzel Çamaşırhanem
1985 Komedi Oyuncu 6.9 11,256
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,154

1984
1984 Dram Oyuncu 7.2 53,670
1982 Komedi Oyuncu    
1982 Dram Oyuncu    
1979 Suç Oyuncu 7.3 13,863
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017