Giriş Kayıt
Chris Cooper

Chris Cooper (66)


Oyuncu

Chris Cooper, 09 Temmuz 1951 Kansas City, Missouri, ABD doğumlu oyuncu. Geçmişi Olmayan Adam (2002), Tersyüz (2002), Krallık (2007), Muppetlar (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1951
Doğum Yeri: Kansas City, Missouri, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.78 m
8.8 (12 Oy)
  • Currently 176.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Arabalar 3
2017 66 Animasyon Oyuncu 6.9 28,459

Gecenin Kanunu
2016 65 Suç Oyuncu 6.4 36,836
2016 65 Belgesel Oyuncu 7.3 797
2016 Dram Oyuncu 8.3 40,192

Yeniden Başla
2015 64 Dram Oyuncu 7.0 65,500
2015 64 Dram Oyuncu 6.5 390

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 63 Aksiyon Oyuncu 6.7 354,853

Aile Sırları
2013 62 Dram Oyuncu 7.2 73,908

Aşk
2013 62 Dram 8.0 409,854

Geçmişin Sırları
2012 61 Dram Oyuncu 6.4 27,927

Madonna Ağlıyor
2012 61 Belgesel Oyuncu 8.1 2,684
2012 61 Dram Oyuncu    

Muppetlar
2011 60 Komedi Oyuncu 7.1 78,698

Hırsızlar Şehri
2010 59 Suç Oyuncu 7.6 301,442

Fırtına
2010 59 Komedi Oyuncu 5.4 6,610
2010 59 Dram Oyuncu 5.8 466

Beni Unutma
2010 59 Dram Oyuncu 7.2 122,044
2010 59 Dram Oyuncu 6.8 38,644

Arkadaşım Canavar
2009 58 Macera Oyuncu 6.8 92,163

Seni Seviyorum New York
2008 57 Komedi Oyuncu 6.3 41,284

Aşk Kurbanları
2007 56 Suç Oyuncu 6.3 8,073

Krallık
2007 56 Aksiyon Oyuncu 7.1 106,723

İhanet
2007 56 Biyografi Oyuncu 7.0 53,778
2005 54 Biyografi Oyuncu 7.4 108,801
2005 54 Dram Oyuncu 7.0 115,316

Kavanoz Kafa
2005 54 Dram Oyuncu 7.0 153,168

Gümüş Şehir
2004 53 Komedi Oyuncu 6.1 3,491

Medusa Darbesi
2004 53 Aksiyon Oyuncu 7.8 381,872
2004 53 Müzik Oyuncu 6.4 1,123

Zafer Yolu
2003 52 Dram Oyuncu 7.3 60,194

Benim Güzel Evim
2003 52 Dram Oyuncu    
2003 52 Oyuncu 6.3 895

Tersyüz
2002 51 Komedi Oyuncu 7.7 154,576

Geçmişi Olmayan Adam
2002 51 Aksiyon Oyuncu 7.9 445,208

Bilinmeyen Yol
2002 51 Macera Oyuncu 7.7 23,747

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 49 Komedi Oyuncu 6.6 197,717

Vatansever
2000 49 Aksiyon Oyuncu 7.2 222,849

Amerikan Güzeli
1999 48 Dram Oyuncu 8.4 907,051

Ekim Düşü
1999 48 Biyografi Oyuncu 7.8 69,828

Atlara Fısıldayan Adam
1998 47 Dram Oyuncu 6.6 34,429

Büyük Umutlar
1998 47 Dram Oyuncu 6.8 45,457
1997 46 Dram Oyuncu    

Öldürme Zamanı
1996 45 Suç Oyuncu 7.4 109,831

Yalnız Kovboy
1996 45 Dram Oyuncu 7.5 24,625
1996 45 Gizem Oyuncu 4.8 3,046
1995 44 Western Oyuncu 7.0 464

Para Treni
1995 44 Aksiyon Oyuncu 5.6 33,870

Bu Çocuğun Hayatı
1993 42 Biyografi Oyuncu 7.3 38,825
1992 News Oyuncu 4.6 250
1991 40 Suç Oyuncu 7.4 1,835

Şüphe Ve Ceza
1991 40 Dram Oyuncu 6.5 6,208
1990 39 Gerilim Oyuncu    

Yalnız Kumru
1989 Macera Oyuncu 8.8 13,714
1988 Belgesel Oyuncu 8.4 1,035
1987 36 Dram Oyuncu 7.9 5,966
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017